Δόξα Δράμας: Ψηλά στη λίστα για το τιμόνι ο Γιάννης Αποστολίδης

Μετά την λύση της της συνεργασίας με τον Κυριακό Κετσιεμενίδη οι Δραμινοί ψάχνουν να βρουν λύση για την θέση του προπονητή. Πιθανή λύση είναι Γιάννης Αποστολίδης σύμφωνα με πληροφορίες μας καθώς είναι γνώριμους στους φίλους της ομάδας καθώς πέρασε απο τα Κ19 της ομάδας στο παρελθόν.

Ο Αποστολίδης άφησε έργο στη Δόξα, ειδικά στην ομάδα Νέων, βοηθώντας στην ανάδειξη παικτών της Κ19, όπως οι Παπαϊωάννου, Ρούτσης, Οικονομίδης, Χρ. Ιορδανίδης και Αρ. Ιορδανίδης, που αποτελούν ενεργά μέλη πλέον στον “κορμό” της Δόξας. 

Έκτοτε, ο νεαρός τεχνικός δούλεψε ως βοηθός προπονητή του Παύλου Δερμιτζάκη στη Βέροια πρόπερσι και πέρυσι ως προπονητής στην Κ19 της Ξάνθης στη Σούπερ Λιγκ 2 (είχε παίκτη τον Πιτσόλη), ενώ παλιότερα δούλεψε σε ομάδες τοπικού στην Ξάνθη.

 Ποδοσφαιρικά, ο Γιάννης Αποστολίδης, που είχε σταματήσει νωρίς λόγω τραυματισμών, είχε παίξει σε Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη (συμπαίκτης με Μκρτσιάν το 2007-2008), Παναχαϊκή, Παναιτωλικό, Μακεδονικό και στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, όπου σταμάτησε το 2012.

Άμεσα θα ξεκαθαρίσει αν η σκυτάλη της διαδοχής στον πάγκο των “Μαυραετών” θα περάσει στα χέρια του Αποστολίδη, για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, ή θα προχωρήσει κάποια άλλη από τις περιπτώσεις που εξετάζονται.

Τέλος, δεν αποκλείεται η λύση του Μιχάλη Τσοκακτσίδη που δείχνει όμως να απομακρύνεται, ενώ υπάρχει και ένα ακόμη όνομα το οποίο ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί.

Τονίζουμε ότι ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση και όλα αυτά είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *