Δόξα Δράμας – Ποσειδώνας Μηχανιώνας 2-2: Βοήθησαν οι αλλαγές και ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία για τη Δόξα αυτή την φορά όχι χωρίς γκολ όπως την Τετάρτη με τον Πανδραμαϊκό, αλλά με το τελικό 2-2 με αντίπαλο τον πολύ καλό φέτος Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Με αυτό τον βαθμό η Δόξα ανέβηκε στους 24 βαθμούς στην 6η θέση της βαθμολογίας και ο Ποσειδώνας με 30 πόντους μαζί με τον Παραλίμνιο παρέμεινε στη 3η θέση της βαθμολογίας.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς στράβωσε από την αρχή για τους μαυραετούς με τον Ποσειδώνα να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα της Δόξας και στις δύο πρώτες τους επισκέψεις στα καρέ της Δόξας προηγήθηκε 0-2.

Η Δόξα άρχισε σιγά – σιγά να βρίσκει τα πατήματα της και με πολύ καλή δομημένη επίθεση στο 34’ μείωσε το σκορ σε 1-2 και ξαναμπήκε στο ματς.

Το β’ μέρος ξεκίνησε για την Δόξα με μεγάλη ευκαιρία του εξαιρετικού για ένα ακόμη ματς κεντρικού αμυντικού Φραγκούλη και ουσιαστικά επιθετικό μονόλογο της Δόξας με τον Ποσειδώνα απλά να αμύνεται και να περιμένει στο μισό γήπεδο.

Οι αλλαγές του Γιάννη Αποστολίδη βοήθησαν πολύ την ομάδα και φτάσαμε στο 81’ με τον Χρήστο Ιορδανίδη να κερδίζει το πέναλτι και τον Δημήτρη Κυριακίδη να εκτελεί τέλειο πέναλτι με ψυχρό αίμα έμπειρου παίκτη για να φτάσουμε στο τελικό 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Δόξα και η Δόξα ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού στην τελευταία φάση του ματς στο 96’.

Ο Ποσειδώνας τελείωσε το ματς με 10 παίκτες μια και στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τραχανάς για μαρκάρισμα στον Χρήστο Ιορδανίδη.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 7’ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Ξανθόπουλου έξω από την περιοχή και το 0-1.

Στο 17’ κάθετη πάσα του Ξανθόπουλου, αδράνεια στην άμυνα της Δόξας, η μπάλα στρώνεται στον Πάστρα που σε κενή εστία με πλασέ κάνει το 0-2.

Στο 34’ εξαιρετική κάθετη πάσα του Ανθουλάκη, σέντρα του Μπλιού στο 2ο δοκάρι και με κοντινό δυνατό σουτ ο Πιτσόλης κάνει το 1-2.

Στο 81’ μαρκάρισμα του Τραχανά στον Χρήστο Ιορδανίδη η κυρία Μυλοπούλου δίνει πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Το εκτελεί ο Δημήτρης Κυριακίδης και κάνει το 2-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Μυλοπούλου με βοηθούς Γεωργαντέλη – Δεδονάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Γιάννης Αποστολίδης): Ηλιάδης, Πιτσόλης(69’ Περσίδης), Φραγκούλης, Ρούτσης, Χατζηδημητρίου(56’ Κυριακίδης Δημήτρης), Σαμπανίδης(78’ Ιορδανίδης Χρήστος), Αγιώτης, Ανθουλάκης(56’ Κόντος), Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Ιωσηφίδης(69’ Ιορδανίδης Άρης).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ(Ζαζόπουλος): Κυριακίδης, Πάστρας(64’ Κανέλλης), Δεληζάνος(87’ Ματζόπουλος), Λαγόντζος, Τραχανάς, Καλλίδης(72’ Τόσκος), Κωστίκος, Τεμερτζόγλου, Αλτιντζής(87’ Μυλόπουλος), Ξανθόπουλος, Τσιάκαλος(87’ Πάγκος).

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *