Δόξα Δράμας – Νέστος Χρυσούπολης 0-0: Λευκή ισοπαλία και παράταση στην αγωνία

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος 

Λευκή ισοπαλία και παράταση στην αγωνία των δύο ομάδων στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ισορροπημένο το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του, χωρίς τις πολύ μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τις δύο ομάδες να διαμαρτύρονται, η Δόξα για μια φάση πέναλτι σε πτώση του Κατσαμάγκα μέσα στην περιοχή και ο Νέστος για δύο περιπτώσεις μια για χέρι του Γιαννούση στο πρώτο μέρος και πτώση του Λεπενιώτη στο δεύτερο.

Στο πρώτο μέρος απόλυτη ισορροπία με τις δύο ομάδες να έχουν από μια μεγάλη ευκαιρία.Στο 6′ κεφάλια πάσα του Κατσαμάγκα ο Ραουτιόλα τετατετ σουτ διώχνει σωτηρία ο Αθανασίου και η απάντηση του Νέστου στο 35 σε τετατετ του Μπαικαρά και καταπληκτική επέμβαση του Κολιοφούκα.

Παρόμοια εικόνα του ματς και στο δεύτερο μέρος με τον Νέστο να έχει την καλύτερη ευκαιρία του με τον Δόντσο σε τετατετ στο 55′ αλλά και πάλι ο Κολιοφούκας δήλωσε παρόν και την Δόξα να απαντάει με δύο καλές ευκαιρίες με τον Μουδούρογλου στο 61′ και το 68′.

Από εκεί και πέρα το ματς ουσιαστικά “έσβησε” μπροστά στο φόβο της ήττας για τις δύο ομάδες που σε αυτή την περίπτωση θα ήταν καταδικαστική.Για την Δόξα δεν είναι οδυνηρή όπως βιάστηκαν κάποιοι να πουν το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Αν οι μαυραετοί κερδίσουν τα τρία ματς που απομένουν η παραμονή θεωρείται δεδομένη μια και την επόμενη κιόλας αγωνιστική στα παιχνίδια Εθνικός Σοχού – Θερμαϊκός και Αλεξανδρούπολη – Νέστος Χρυσούπολης θα έχουν απώλειες κάποιες ομάδες και μη ξεχνάμε ότι η Δόξα είναι καλύτερη στην ισοβαθμία με Νέστο, Θερμαϊκό και Αλεξανδρούπολη.

Στο 66′ στην κόντρα η Δόξα συρτό σουτ του Μουδούρογλου άουτ.
Τα στοιχεία του αγώναΔιαιτητής του αγώνα Δρακίδης με βοηθούς Κεχαγιά και Σπάρταλη όλοι του συνδέσμου Θράκης.4ος διαιτητής Σταφυλάς του ίδιου συνδέσμου.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Δράμας(Σπύρος Φιλίππου):Κολιοφούκας, Θεοδοσιάδης, Κυριακίδης(28′ λ.τ. Τάσιος), Γιαννούσης, Ραουτιόλα, Παπαϊωάννου, Αναστασιάδης(66′ Χατζηκυριάκου), Τζιανουλίνος, Κατσαμάγκας, Ρούτσης(46′ Μουδούρογλου), Κόντος.


Νέστος Χρυσούπολης(Κυριάκος Κετσιεμενίδης):Αθανασίου, Μπλιος, Κωνσταντάρας, Λούζι, Μπαικαρά, Δόντσος, Γκατζολάρι, Παπαδόπουλος, Τζούριτς, Λουκοβίτης, Λεπενιώτης(81′ Μανισογλου).

Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *