Δόξα Δράμας: Επίσημα στους Μαυραετούς Βάντερσον, Τζελίδης, Φραγκούλης και Παπαδόπουλος

Όπως σας είχαμε αναφέρει νωρίς το πρωί η Δόξα σήμερα θα ανακοινώσει τις πρώτες της προσθήκες όπως και έγινε καθώς οι Μαυραετοί ανακοίνωσαν την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα τους : Θωμά Παπαδόπουλο, Λάζαρο Τζελίδη, Τάσο Φραγκούλη και Κόστα Βάντερσον.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας:

Ανακοίνωση νέων μεταγραφικών αποκτημάτων
Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την προσθήκη τεσσάρων ποδοσφαιριστών που από σήμερα θα ανήκουν στο έμψυχο υλικό της ομάδας μας.
Πρόκειται για τους Θωμά Παπαδόπουλο, Λάζαρο Τζελίδη, Τάσο Φραγκούλη και Κόστα Βάντερσον.


-Ο Θωμάς Παπαδόπουλος
γεννήθηκε στη Βεροια, είναι 26 χρονών (24/3/96) και αγωνίζεται σαν πλάγιος μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Βέροιας και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αιγινιακό, Πλατανιά και Σαντορίνη.
Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή η επιλογή για το ρόστερ της Δόξας. Μίλησα με τον προπονητή και μου είπε για το πλάνο της ομάδας. Ήρθα για να βοηθήσω και πιστεύω ότι δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μην θέλει να παίξει σ’ αυτή την ομάδα. Στο παρελθόν έπαιξα αντίπαλος και είδα την δύναμη της αυτής της έδρας. Εύχομαι υγεία για όλους, χωρίς τραυματισμούς και το καλύτερο θα είναι μπροστά μας».


Ο Λάζαρος Τζελίδης
είναι 25 χρονών (30/3/97) γεννήθηκε στη Γεωργία και μικρός ήρθε Ελλάδα όπου ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 15 χρόνων παίζοντας στον ΠΑΟΝΕ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Καλλονή, ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Παραλιμνίου, Αστέρα Βλαχιώτη, Μακεδονικό Θεσσαλονίκης και Πανδραμαϊκό.
Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στη Δόξα. Ένας τέτοιος σύλλογος είναι μια πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή. Έχει βαρύ όνομα, βαριά φανέλα που από μόνα τους σε αναγκάζουν να δώσεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια αλλά τα έργα μέσα στο γήπεδα. Να έχουμε υγεία για να πετύχουμε τους στόχους μας».


-Ο Τάσος Φραγκούλης
γεννήθηκε στην Καβάλα, είναι 27 χρονών (25/7/95) και αγωνίζεται σαν αμυντικός στην αριστερή πλευρά της ζώνης. Ξεκίνησε στην Κ20 του Πανθρακικού όπου λίγο μετά έγινε επαγγελματίας και συνέχισε σε Καβάλα, Σπάρτη και Νέστο Χρυσούπολης.
Λίγο μετά την οριστικοποίηση της συμμετοχής του στην ομάδα μας δήλωσε: «Δεν μπορείς να νιώθεις κάτι άλλο πέρα από χαρά όταν σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις σε μια ομάδα του επιπέδου και της ιστορίας της Δόξας. Έρχομαι στη Δράμα για να παίξω όσο καλύτερα γίνεται και να βοηθήσω να πετύχει το πλάνο της ομάδας. Γνωρίζω τον προπονητή και το πως δουλεύει και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά αρκεί να έχουμε υγεία».

-Ο Κόστα Βιάνα Βάντερσον
γεννήθηκε στη Βραζιλία, είναι 28 χρονών (7/2/94) και αγωνίζεται στην επιθετική ζώνη. Φεύγοντας από την πατρίδα του αγωνίστηκε στη Κ20 του Ολυμπιακού από όπου δόθηκε δανεικός στη Δόξα την περίοδο 2011-12, μεσολάβησε η δεύτερη παρουσία του στη Δράμα στις 30/12/21, ακολούθως πήγε στον Εθνικό Πειραιώς και πλέον επιστρέφει στη Δόξα για τρίτη φόρα. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε στη βουλγαρίκή Μπερόε, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, Άγιαξ Κέιπ Τάουν και την ιαπωνική Ιβάτε Γκρούλα.
Για την τρίτη παρουσία του στη Δόξα δήλωσε: «;Έρχομαι για Τρίτη φορά στην ομάδα που αγαπάω πολύ την φανέλα και τον κόσμο της. Θα δώσω τα πάντα για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να πάνε όλα καλά και να πετύχω πολλά γκολ για να τα αφιερώσω στον κόσμο μας»


Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *