Δόξα Δράμας : Δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας με 32 ποδοσφαιριστές

Στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας μπήκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, με τις οδηγίες του προπονητή μας Κυριάκου Κετσιεμενίδη και των βοηθών του, του γυμναστή Μιχάλη Δημητριάδη, του προπονητή τερματοφυλάκων Κυριάκου Καρύπη και του αναλυτή Χάρη Μιχαλάκη.


Ήδη η πρώτη εβδομάδα κύλησε με πολύ δουλειά σε καθημερινή βάση, εκτός της Κυριακής όπου δόθηκε ρεπό ξεκούρασης. Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης και οι συνεργάτες του έχουν στην διάθεση τους συνολικά 32 παίκτες, άλλοι καταξιωμένοι στην κατηγορία και έμπειροι και άλλοι νεαροί και ελπιδοφόροι. Ωστόσο όλοι τους διακρίνονται για το πάθος και τη διάθεση τους για διάκριση.


Από την πρώτη προπόνηση το πρόγραμμα περιελάβανε πέρα από την απαραίτητη δουλειά στη φυσική κατάσταση και συνεχόμενα ασκήσεις και παιχνίδι με μπάλα προκειμένου η ομάδα μας να αποκτήσει άμεσα ομαδικότητα και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της.


Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 13 Αυγούστου στην Αλιστράτη (6μμ) με αντίπαλο τον τοπικό Μακεδονικό ενώ τις επόμενες μέρες και αφού επιβεβαιωθούν όλα, θα ανακοινωθεί η λίστα με όλα τα παιχνίδια προετοιμασίας.


Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *