Δόξα Δράμας – Απόλλων Παραλιμνίου 3-1: Πολύτιμη νίκη με πειστική εμφάνιση απέναντι σε πολύ δυνατό αντίπαλο

Μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις πραγματοποίησε η Δόξα κερδίζοντας με σκορ 3-1 τον 2ο της βαθμολογίας Απόλλων Παραλιμνίου που είναι και μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες στο πρωτάθλημα.

Οι μαυραετοί πήραν το μάθημα τους την προηγούμενη εβδομάδα από την απρόσμενη εντός έδρας ήττα και τα 3 γκολ που δέχθηκαν από τον Άρη Αβάτου και με σωστό πλάνο στο παιχνίδι, αμυντική οργάνωση και προσήλωση και αποτελεσματικότητα στο επιθετικό κομμάτι, έφτασαν στο πολύτιμο τρίποντο της νίκης.

Φάσεις αγώνα

Στο 14’ ωραία σέντρα του Τσομαχασβίλι κεφαλιά του Γκέκα ελάχιστα άουτ.

Στο 18’ ωραία προσπάθεια του Θεοδοσιάδη και γύρισμα στην περιοχή, δυνατό σουτ του Χατζηδημητρίου καταπληκτικά θα διώξει ενστικτωδώς την μπάλα ο τερματοφύλακας Κουτσαβασίλης.

Στο 25’ παρόμοια φάση με τον Θεοδοσιάδη να βγάζει υπέροχη παράλληλη πάσα στον Σαμπανίδη που από κοντά σε κενή εστία θα κάνει το 1-0 για τη Δόξα.

Στο 48’ λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και ο Κόντος με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ βλέποντας εκτός θέσης τον τερματοφύλακα θα κάνει το 2-0.

Στο 50’ νέο λάθος αυτή την φορά από τον Τσομαχασβίλι που γλίστρησε, παίρνει την μπάλα ο Χατζηδημητρίου μπαίνει στην περιοχή και δίνει έτοιμο γκολ στον Μπλιό που σε κενή εστία γράφει το 3-0 για τη Δόξα.

Στο 56’ Ωραία κίνηση του Γκέκα μέσα στην περιοχή και συρτό σουτ ελάχιστα άουτ.

Στο 86’ Ο Τσιάτρας με ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 3-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Μυλοπούλου με βοηθούς Γεωργαντέλη – Δεδονάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Γιάννης Αποστολίδης): Ηλιάδης, Ιορδανίδης Άρης(73’ Κυριακίδης Σάββας), Φραγκούλης, Ρούτσης, Σαμπανίδης, Περσίδης(66’ Παπαϊωάννου), Χατζηδημητρίου(66’ Πιτσόλης), Αγιώτης, Θεοδοσιάδης, Μπλιός(73’ Ανθουλάκης), Κόντος(60’ Κυριακίδης Δημήτρης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Νίκος Καραμπετάκης): Κουτσαβασίλης Φώτης, Κιουτσεκτσίδης(84’ Γάκης), Τσομαχασβίλι, Κουτσαβασίλης Γιάννης, Καραμπατάκης(55’ Πέτρου), Γκούμας(84’ Κωνσταντινίδης), Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης(67’ Καρατλίδης), Γκέκας, Ελέζι, Τζαμπέγια(84’ Τσιάτρας).

Δ. Αδ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *