Δόξα Δράμας: Απέκτησε Νίκο Σαμπανίδη

Παίκτης της Δόξας Δράμας και με τη… βούλα, για μια ακόμα θητεία, έγινε ο Νίκος Σαμπανίδης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του City of Primo 106.1

Δείτε τις φωτό που εξασφάλισε ο soccerpractor από τις υπογραφές στα γραφεία και το μουσείο των “Μαυραετών”, μαζί με τον επίσης Ξανθιώτη, Γιάννη Αποστολίδη, προπονητή με τον οποίο σμίγει ξανά μετά τη συνεργασία τους το 2019, ενώ άμεσα αναμένεται και η ανακοίνωση της Δόξας για τη συγκεκριμένη προσθήκη, που δυναμώνει τη γραμμή κρούσης. 

Πηγή: soccerpractor.blogspot.com

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την προσθήκη στο έμψυχο υλικό της ομάδας μας του ποδοσφαιριστή Νικού Σαμπανίδη. Ο 25χρονος (02/11/98) κεντρικός επιθετικός γεννήθηκε στην Ξάνθη κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΑΟΞ. Από εκεί ήρθε στην ομάδα μας όπου αγωνίστηκε για μία τριετία (2018-2021) και στη συνέχεια σε Αιγάλεω, Καβάλα και Απόλλωνα Πόντου.Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του στην ομάδα μας, ευχαριστώντας τη διοίκηση και τον προπονητή του συλλόγου μας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του.Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ!

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *