Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Πανδραμαϊκό

Άκρως ανταγωνιστική για 50′ λεπτά ήταν η Αναγέννηση Θαλασσιάς που πλήρωσε την απειρία της, και μετά απο αδράνεια της άμυνας και ένα κακό δεκάλεπτο το πλήρωσε χάνοντας με 3-0 απο τον Πανδραμαϊκό στο γήπεδο της Φελώνης.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούν να είναι καλά στημένη, ο Πανδραμαϊκός απύλησε με φάουλ στο 15’. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους η Θαλασιά είχε την ευκαιρία του αγώνα με τον Ορφανίδη Λ. Με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, μετά και την τριπλή αλλαγή του κόουτς Καζεπίδη, με τους φιλοξενούμενους αφού απείλησαν στο 50′ με σουτ του Μουδούρογλου, στο 55′ ο πολύπειρος Μπερούκας εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία Γκριγκοριάν και Δανδανόπουλου με τον νεαρό αμυντικό της Αναγέννησης να τον ανατρέπει εντός περιοχής, ο Μπερούκας ευστόχησε απο τα 11μέτρα και η ομάδα της Δράμας πήρε κεφάλι στο σκορ.

Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πολλούς χώρους και αφού έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 62′ με τον Δανδανόπουλο να σταματά απο θέση τετ-α-τετ τον Μπελμανί στο 68′ σε κόντρα επίθεση ο Αχαλινόπουλος γύρισε στον Μπερούκα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-2. Ενώ το…κερασάκι στο διπλό των Δραμινών ήρθε στο 72′ με τον Μουδούρογλου να πιάνει δυνατό σουτ και την μπάλα αφού χτύπησε στο δεξί δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα της Αναγέννησης για το τελικό 0-3

Πλέον στην Αναγέννηση στρέφουν την προσοχή τους στην δύσκολη Κυριακάτικη έξοδο στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στην τοπική Ένωση, ενώ ο Πανδραμαϊκός με ανεβασμένη ψυχολογία ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στην Δράμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιάρας με βοηθούς τους Ζαχαριά και Γεωργαντέλη της ΕΠΣ Καβάλας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Κουτρουλός): Δανδανόπουλος, Καλαϊτζής, Μουζαφέρογλου, Κουτσομιχάλης, Γκριγκοριά(59′ Πεντεζίδης), Ευθυμιάδης(51′ Τεφήκογλου), Τουργαίδης Στ.(69′ Θώμογλου), Ορφανίδης, Αλήογλου(69′ Σταύρου), Καζάκης, Παπαστεφάνου

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ(Καζεπίδης): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς(46′ Κονταξής), Ιορδανίδης(46′ Μοσχόπουλος), Τσάκωνας, Κωνσταντάρας, Πατένταλης, Αχαλινόπουλος(83′ Ζηλιαχώβαλης), Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Γρηγοριάδης(46′ Μπελμανί), Μπερούκας(81′ Φουστέρης)

Πηγή :sportsaddict.gr

Επιμέλεια : Δημήτρης Μπουτζέκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *