Γ’ Εθνική: Φήμες για «ανταλλαγή» προπονητών ανάμεσα σε Πανδραμαϊκό και Βύρωνα | Το ρεπορτάζ της Dramasport

Πολύ κοντά σε «ανταλλαγή» για την θέση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται Βύρωνας Καβάλας και Πανδραμαϊκός σύμφωνα πάντα με περιφερειακά Μ.Μ.Ε.

Θυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα έγινε γνωστό πως δεν θα υπάρξει ανανέωση συνεργασίας ανάμεσα στον Βύρωνα και τον Στέλιο Ιγνατιάδη ενώ το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Πανδραμαϊκού με τον Χαράλαμπο Καζεπίδη.

Οι φήμες των τελευταίων ημερών αναφέρουν πως την θέση του τεχνικού στην νεοφώτιστη ομάδα του Βύρωνα θα καλύψει ο 46χρονος Δραμινός τεχνικός ενώ ο Στέλιος Ιγνατιάδης φέρεται ως το φαβορί για την κάλυψη της θέσης του προπονητή στην ιστορική ομάδα του Πανδραμαϊκού.

Η Dramasport έκανε την δική έρευνα για το μέλλον του Πανδραμαϊκου και ποιός θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας την νέα χρονιά. Στον Πανδραμαϊκό δεν βιάζονται και περιμένουν για να κάνουν την καλύτερη επιλογή, έχουν ακουστεί άλλα 2 ονόματα για τον πάγκο της ομάδας με το ένα να προέρχεται απο την Θεσσαλονίκη, όμως όλα αυτά είναι σε αρχικό στάδιο.

Επίσης πολύ πιθανό είναι να δούμε Τεχνικό Διευθυντή πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας με εμπειρία σε αυτή την θέση, ενώ ο Πανδραμαϊκός ψάχνεται και ποιοι θα πλαισιώνουν το προπονητικό επιτελείο την νέα χρονιά.

Όσο αναφορά το μέλλον του Μπάμπη Καζεπίδη δεν υπάρχει κάτι επίσημο ούτε έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις με τον πάγκο του Βύρωνα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *