Γ’ Εθνική: Πέρασε από το Διδυμότειχο και παραμένει πρώτος ο απίστευτος Ορφέας Ξάνθης(thrakisports.gr)

Μια ακόμη νίκη έστω και πολύ δύσκολη απέναντι στο Διδυμότειχο που θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο πέτυχε ο Ορφέας Ξάνθης με 1-2 και έτσι παρέμεινε στην κορυφή έχοντας παρεα τον Αετό Οφρυνίου.

Η φάση ίσως που σημάδεψε τον αγώνα ήταν το χαμένο πέναλτι στο 20′ του Σαραντίδη, αλλα η εκτέλεση ήταν κακή και ετσι ο Μανιάς έδιωξε την μπαλα. Στο 37′ ο Ορφέας απείλησε αλλά μετά από σέντρα του Τορομανιδη ο Δουλούδης έδιωξε μετα πόδια το σουτ του Αλεξη Μελισσοπουλου. Λιγο πριν το ημίχρονο η ΑΕΔ έχασε τον Γκιντίδη που τραυματίστηκε.

Με την έναρξη ο Ορφέας μπήκε δυνατά όταν σε σέντρα του Τορομανιδη ο Χακή Τζαμπάζ δεν πρόλαβε για λίγο την μπαλα, για να φτάσουμε στο 55′ όταν ο Χαλήλ Ιμπραμ Τανζού με κεφαλιά από ωράια σέντρα του Αλέξη Μελισσόπουλου ανοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1. Οι παίκτες του Μαυράκη τα είχαν χαμένα από το γκολ και στο 58′ από λάθος ελεύθερο του Δουλούδη η μπάλα πήγε πάνω στον Τανζου που προσπάθησε αμέσως να τον κρεμάσει αλλά αυτή πέρασε αουτ. Ωστοσο λίγο αργότερα στο 62′ ο Ορφέας έκανε το 1-2. Οι Ξανθιώτες έφυγαν σε ωραία αντεπίθεση με τον Τανζού αυτός από σχεδόν θέση τετ ατετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δουλούδη, αλλα ο Νίκος Μελισσοπουλος πήρε το ριμπαουντ και από κοντά πέτυχε το γκολ που έδωσε το χρυσό τρίποντο για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή.

Τι και εαν το Διδυμότειχο μέιωσε σε 1-2 πολύ γρηγορα στο 64′ με πολύ ωραίο σουτ του Σαραντιδη. Ο Ορφέας στο 69’απείλησε για το 1-3 αλλα ο Νίκος Μελισσόπουλος από ωραία πάσα του δραστήριου Τανζού σούταρε άουτ. Η ευκαιρία της ισοφάρισης χάθηκε για τους Εβρίτες στο 87′ αλλα το καταπληκτικό φαουλ του Παντελίδη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μανιά, με τον Ορφέα να φτάνει τους 10 βαθμούς και την ΑΕΔ να μένει στους 3.

Την επόμενη αγωνιστική εαν πραγματοποιηθεί ο Ορφέας Ξάνθης υποδέχεται στο ντερμπι της Ξάνθης στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Άρη Αβάτου, ενω το Διδυμότειχο θα αντιμετωπίσει στις Σάπες την Ελπίδα.

ΑΕ Διδυμοτείχου: Δούλούδης, Θάνος, Παντελίδης, Γκιντίδης (44′ Καραγιάννης), Πατιαλιάκας, Βαρσαμίδης, Παπουδης (70′ Μυσιουδης), Κούπας, Γκαιδατζης (70′ Ιντζες), Σαραντιδης

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Μανιάς, Χακή Τζαμπαζ, Κατρανίτσας, Χασανογλου, Κριεζής, Μαυρόπουλος, Αλ. Μελίσσοπουλος, Παπαδόπουλος, Ν. Μελισσοπουλος, Τορομανίδης, Χαλήλ Ιμπραμ Τανζου

Πηγή:thrakisports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *