Γ’ Εθνική: «Πάγωμα» και επανέναρξη – Πώς θα κλείσει τις εκκρεμότητες η ΕΠΟ

Οι αναβολές αγώνων λόγω κρουσμάτων έχουν δημιουργήσει αρκετά θέματα στην Γ’ Εθνική.

Τόσο για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στους ομίλους όσο και σε επίπεδο ισονομίας, προκειμένου η σεζόν να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλες τις ομάδες.

Στην ΕΠΟ ασχολούνται ήδη με το ζήτημα αυτό και αναζητούν τρόπο να κλείσουν τις εκκρεμότητες πριν γίνουν μη διαχειρίσιμες.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι η Επιτροπή Διοργανώσεων επεξεργάζεται πλάνο, ώστε να σταματήσει η αγωνιστική δράση στους ομίλους που υπάρχουν εξ αναβολής αναμετρήσεις μέχρι αυτές να διεξαχθούν και να γίνει η επανεκκίνηση από το ίδιο σημείο.

Πρόκειται για το επικρατέστερο σενάριο και για το οποίο φέρεται να είναι ήδη ενήμερος και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου.

Επιπλέον, στις σκέψεις των ανθρώπων της ΕΠΟ υπάρχει και το ενδεχόμενο αναβολής όλης της αγωνιστικής ενός ομίλου, όταν ακόμη κι ένα ματς δε θα γίνεται λόγω κορονοϊού.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται σύντομα, πιθανότατα από Δευτέρα, καθώς στην Ομοσπονδία διαπιστώνουν ότι εάν δεν πάρουν αποφάσεις άμεσα για να λύσουν λειτουργικά αγωνιστικά ζητήματα, θα τα βρουν μπροστά τους.

Πηγή : Mikriliga.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *