Γ’ Εθνική: Κορυφή η ΑΕΔ με τριάρα επί του Νέου Σιδηροχωρίου στην Ροδόπη

Με σχετικά εύκολη επικράτηση η ΑΕ Διδυμοτείχου στην επιστροφή της στην Γ’ Εθνική “άλωσε” την έδρα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου (που λόγω έργων ήταν το γήπεδο των Σαπών) και ξεκίνησε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Με σούπερ εμφάνιση από το πρώτο ημίχρονο η ΑΕ Διδυμοτείχου κατάφερε να δείξει από νωρίς ποιος θα είναι το αφεντικό στο παιχνίδι και τελικά έφυγε με 0-3 τελικό σκορ.

Το σκορ άνοιξε στο 18′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Γιαννόπουλος, το 2-0 έκανε στο 74′ ο Παπουδής και ο Γιαννόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 79′ τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, τελειώνοντας και τις ελπίδες της Δόξας για οποιαδήποτε ανατροπή.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Τσομπανόπουλος, Τρούπκος, Καρασιούνας (46′ Κονόμι), Παπαδόπουλος, Αστρεινίδης, Κωσταρέλης (67′ Αθανασιάδης), Κεφαλούκος, Νάνος (75′ Κρικέλας), Βάσκος, Κρασώνης, Σιχλοιμίρης (67′ Δραγανίδης).
ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Μαυράκης): Δουλούδης, Καραγιάννης (72′ Αλεξακίδης), Παντελίδης (85′ Καρασμανάκης), Θάνος, Γκιντίδης, Κούπας (78′ Ιντζές), Γκασίδης, Βαρσαμίδης, Παπούδης, Σαραντίδης, Γιαννόπουλος (85′ Τοροσιάν).

Πηγή: thrakisports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *