Γ’ Εθνική: Ανατροπή με… φόντο τον τίτλο για Καβάλα! – Φωνές από Καμπανιακό

Η Καβάλα ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια (2-1) στο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Καμπανιακό στο -2.

Πλέον αν ο ΑΟΚ πάρει όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα πάρει και το πρωτάθλημα, καθώς ο Καμπανιακός δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό του.

Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ντέρμπι, ενώ στο φινάλε της αναμέτρησης είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Η ομάδα της Καβάλας αν και είχε τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα 20 λεπτά, χάνοντας καλές φάσεις με τον Ρουμπιέ στο 5’, τον Μπιμπισίδη στο 8’ και τον Καρακώστα στο 21’, δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γρήγορο γκολ.

Αντίθετα ο Καμπανιακός στη δεύτερη τελική του προσπάθεια και πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή του, άνοιξε το σκορ στο 33’ με ωραίο σουτ του Σαρβανίδη. Οι “Αργοναύτες” ισοφάρισαν στο 41’ με πέναλτι του Γιώργου Ιορδανίδη. Ο Ταϊρης έκανε το πέναλτι με χέρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, χωρίς να υπάρχουν καλές στιγμές μέχρι το 75’. Από εκεί και πέρα όμως, ο ΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει περισσότερο και να πετύχει κάποιο τέρμα, κάτι που πέτυχε στο 85’, μετά από σέντρα του Δημητρακούδη από τα δεξιά και σκαστή κεφαλιά του Καρακώστα.

Το φιλμ του αγώνα
5′ παράλληλη σέντρα του Μπαρέττα, πλασέ του Ρουμπιέ, σώζει ο Γιακουμής.
6′ Μόνος του ο Μπιμπισίδης πλασάρει επάνω στον Γιακουμή.
22′ πλασέ Καρακώστα από πολύ κοντά σε ετοιμότητα ο Γιακουμής.
24′ σέντρα Ιορδανίδη, αστοχεί ο Μπατσαράς, υποψία για πέναλτι σε σπρώξιμο Καρακώστα.
Στο 34′ λάθος Γερογιάννη, ο Σαρβανίδης με ωραίο σουτ το 0-1, κόντρα στη ροή του αγώνα. 37′ σουτ Ιορδανίδη απόκρουση Γιακουμή.
Στο 40′ πέναλτι σε χέρι του Βοσκόπουλου, εκτελεί ο Ιορδανίδης για το 1-1.
Στο 77′ σουτ του Καρακώστα βρίσκει ο Γιακουμής και χτυπάει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 85′ σέντρα του Δημητρακούδη, κεφαλιά Καρακώστα το 2-1.
Στο 90+ ο Ρουμπιές φεύγει μόνος του αλλά τη σέντρα του δεν εκμεταλλεύεται ο Κατσαμάγκας σε κενή εστία.

ΑΟΚ: Σταθάκης, Γερογιάννης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Καρακώστας, Βαφειάδης, Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Μπαρέττας. Έπαιξαν και οι: Δημητρακούδης, Κατσαμάγκας, Κατσέτης

Καμπανιακός: Γιακουμής, Π. Καθάριος, Βοσκόπουλος, Ταίρης, Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Καράμπελας, Προσκυνητόπουλος, Κεχαγιάς, Χατζηβασιλειάδης, Έπαιξαν και οι: Ν. Καθάριος, Ξανθόπουλος, Πόζογλου

Πηγή: Mikriliga

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *