Βύρων Καβάλας – Δόξα Δράμας 3-1: Προβλημάτισε η εικόνα του 1ου ημιχρόνου

Μετά από μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και σαφώς καλύτερη στο δεύτερο η ομάδα μας έχασε μέσα στο Βερούλειο στάδιο της Καβάλας από τον τοπικό Βύρωνα με 3-1.


Ένα ακόμη καλό τεστ –το έκτο- για τον προπονητή και τους παίκτες μας, όπου εντοπίστηκαν κάποια θέματα στις γραμμές και κατά κύριο λόγο στην επιθετική μας διάταξη.


Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι μας πέτυχαν δύο τέρματα στο 13’ με το Χατζόπουλο και στο 15’ με τον Παντελίδη ενώ στο δεύτερο μείωσε ο Κόντος σε 2-1 στο 59’. Δεχθήκαμε ένα τρίτο γκολ στο 68’ από τον Γκατζολάρι και από εμφανή θέση οφσάιντ ενώ στο 71’ θεωρούμε ότι μας ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Κόντου.


Ανεξάρτητα από το αδιάφορο τελικό αποτέλεσμα η ομάδα μας κρατάει τις αδυναμίες που επισημάνθηκαν στη διάρκεια του παιχνιδιού και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δουλεύοντας κατάλληλα μέχρι το επόμενοι φιλικό που θα γίνει το Σάββατο στην Αρναία με αντίπαλο την τοπική ομάδα.


ΒΥΡΩΝ (Καζεπίδης): Ευστρατίου (46′ Αθανασίου), Μαυρογιάννης (75′ Κούρτογλου), Καρύπογλου (59′ Σιδηρόπουλος), Ναουμίδης, Τουμανίδης (35′ Τσιτσιλικάκης), Ιβανίδης, Γκατζολάρι (75΄Τζεράκης), Λουκοβίτης, Χατζόπουλος (53′ Δερμιτζάκης Π.)., Παντελίδης, Δερμιτζάκης Αντ.(75′ Δεληγιαννίδης )


ΔΟΞΑ (Κετσιεμενίδης): Καράδαης, Φραγκούλης, Μκρτσιάν, Παπαϊωάννου (46΄Ντόσης), Μπλιός, Τζελίδης, Καζαντζίδης, Ρούτσης (46′ Περσίδης), Χατζηκυριάκου (27′ Κόντος), Παπαδόπουλος (75′ Χατζηδημητρίου), Βάντερσον (46′ Καρακούτης- 71′ Ιορδανίδης Χρ.).


-Ο προπονητής της ομάδας μας Κυριάκος Κετσιεμενίδης σχολιάζοντας το παιχνίδι δήλωσε:

«Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι ότι ο Βύρωνας από την πλευρά του τις ευκαιρίες του τις έκανε γκολ ενώ εμείς δείχνουμε ότι συνεχίζουμε να έχουμε πρόβλημα στην επιθετική μας γραμμή. Άλλωστε αυτά τα φιλικά έχουν σαν μοναδικό στόχο να μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε τις αδυναμίες και τα προβλήματα μας και να προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε».
Το Γραφείο Τύπου
Φωτογραφίες: Χριστίνα Γεωργιάδου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *