Α.Ε. Εύοσμου – Α.Ε. Αμπελοκήπων : Πλήρης για ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο η Δραμινή ομάδα στην Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει αύριο η Α.Ε. Αμπελοκήπων για να αντιμετωπίσει την Α.Ε. Εύοσμου η οποία είναι και αυτή νεοφώτιστη στην κατηγορία. Οι Αμπελόκηποι πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη χωρίς απώλειες με μόνο στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Με την ισοπαλία με τον Εθνικό Σοχού η ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη θα προσπαθήσει να γυρίσει από την συμπρωτεύουσα με το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Εύοσμος την προηγούμενη αγωνιστική πήρε ισοπαλία στο Οφρύνιο απέναντι στον τοπικό Αετό, δείχνοντας ότι διαθέτει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Πιθανή ενδεκάδα: Πάππος ή Λαζόγλου, Δημητριάδης, Χατζηδημητρίου Αλέξης , Τσερκέζος, Τόπι, Στεργιανός, Τουματζίδης, Χατζηκυριάκου, Χατζηδημητρίου Παύλος, Περσίδης και Στάϊκος, ενώ θέση βασικού διεκδικούν οι: Κυσσίδης Αθ. και Καραγιαννίδης

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον προπονητή των Αμπελοκήπων Γιάννη Ιωαννίδη ο οποίο δήλωσε :

Μια δύσκολη έξοδος για την ομάδα μου, το θετικό είναι ότι δεν θα στερηθώ την απουσία κανενός, όλοι είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε. Θεωρώ ότι η ομάδα μου παιχνίδι με παιχνίδι θα αποκτά   καλύτερα πατήματα στην κατηγορία, καθότι   νεοφώτιστη και είναι δεδομένο για μένα ότι ο  Αμπελόκηπος θα φτάσει να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο αξιώσεων άσχετα από την πρεμιέρα που γενικότερα ήμασταν έξω από τα νερά μας.  Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι ανταγωνιστικό και ο καλύτερος να βγει νικητής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *