Α.Ε. Αμπελόκηπων: Οι 8 πρώτες προσθήκες που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα

Μια οκτάδα νέων προσώπων, μεταγραφών με στόχο την ενδυνάμωση για το «ταξίδι» της Γ΄ Εθνικής, συμπλήρωσε ήδη η ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας. 
Αναλυτικά οι 8 νεοαποκτηθέντες για τους «κιτρινόμαυρους» του Γιάννη Ιωαννίδη:

– Τάσος Καράδαης: Τερματοφύλακας από Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου (παλιότερα Δόξα Δράμας, Κ19 Άρη, Παναργειακό, Παναιγιάλειο και Μανδραϊκό).

-Στέφανος Χατζηκυριάκου: εξτρέμ από Ιεράπετρα (παλιότερα Καβάλα, Κεραυνό Πέρνης, Ηρακλή Καβάλας)

-Στέλιος Ηλιόπουλος: 19χρονος επιθετικός από Κ19 Άρη ( παλιότερα Καρπερή Σερρών και Δόξα Κάτω Καμήλας).

-Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου: αριστερός μπακ από ΑΕ Κυργίων, παλιότερα Κ19 Δόξας Δράμας και ξανά ΑΕ Αμπελοκήπων (γέννημα-θρέμμα)

-Βασίλης Καράκελες: έμπειρος στόπερ που έκανε νταμπλ στο τοπικό Λήμνου και παλιότερα έπαιξε σε Δόξα Δράμας (συμπαίκτες με Ιωαννίδη), Ανακάλυψη και Πανδραμαϊκό

-Δημήτρης Τουμαντζίδης: 23χρονος αμυντικός από ΑΕ Κυργίων που διακρίθηκε πέρσι με την ομάδα του Λάζαρου Μουρατίδη

-Νίκος Στάικος: μεσοεπιθετικός από Καλαμπάκι που έχει παραστάσεις με την Α.Ε. Καλαμπακίου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, παλιότερα στη Δόξα Βώλακα

-Μιχάλης Δημητριάδης: αριστερός μπακ από Δόξα Πετρούσας, παλιότερα σε Δόξα Προσκυνητών, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, ακαδημίες Δόξας Δράμας, Κ19 Πανθρακικού και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (με προπονητή Ιωαννίδη στη Γ΄).

  • όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές προπονούνται με την ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη και ενδέχεται να ανακοινωθούν απο την Α.Ε.Α. το επόμενο διάστημα, δηλαδή μετά την Δευτέρα 3 Αυγούστου

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *