Απολαυστικός Πανδραμαϊκός με συνοπτικές διαδικασίες κέρδισε στο ντέρμπι 4-1 τον αξιόμαχο Πανθρακικό (+ Φώτο)

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Τα πρώτα δείγματα του φετινού Πανδραμαϊκού είναι κάτι παραπάνω από θετικά.

Σε τρεις αγώνες, τρεις νίκες με 12-2 τέρματα και πάνω απ’ όλα πειστική εικόνα ότι μπορεί φέτος να ακολουθήσει πιστά τον δρόμο του πρωταθλητισμού μέχρι το τέλος.

Μια ομάδα που σαν να δείχνει «θυμωμένη» από τις αποφάσεις που την οδήγησαν να παίζει στη Γ’ Εθνική, ενώ όλα έδειχναν ότι παίξει στη Σούπερ Λίγκ 2 και συνεχίζει την πορεία της από νίκη σε νίκη.

Μπήκε αποφασισμένος με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο

Ο Πανδραμαϊκός μπήκε στο ματς με αντίπαλο ένα Πανθρακικό ποτ είχε 3 νίκες σε 3 αγώνες, αποφασισμένος να μη του δώσει κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Πίεσε ψηλά και από ένα κόρνερ και μια κάθετη πάσα όντας αποτελεσματικός κατάφερε να προηγηθεί πριν καν συμπληρώσουμε 10 λεπτά με σκορ 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν λογικό να βγάλουν αντίδραση, οι γραμμές του Πανδραμαϊκού όμως με σωστό τρόπο κλειστά δεν έδωσαν χώρους στον αντίπαλο που είχε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους όλο και όλο δύο τελικές προς τον στόχο.

Το ματς πήγε να αλλάξει στο δεύτερο μέρος παρότι η διαχείριση του Πέτρου Στοϊλα ήταν και πάλι αυτή που κέρδισε τον αντίπαλο μέσα στο γήπεδο και αυτό γιατί μέχρι να γίνει το 2-1 στο 68’, οι κλασσικές ευκαιρίες στην κόντρα επίθεση ανήκαν στον Πανδραμαϊκό με το 3-0 να μοιάζει πιο πιθανό.

Μετά το 2-1 την σφραγίδα του στο ματς την έβαλε ο Γιώργος Μπερούκας που μέσα σε 25 λεπτά κέρδισε 2 πέναλτι και συμμετείχε σε όλες τις φάσεις.

Πολύ καλός και ο νεαρός Μπαμπαλής που από δική του επιμονή και προσπάθεια ήρθε και το 4-1 για τη δραμινή ομάδα.

Παρά την βροχή έδωσαν δυναμικό παρόν οι φίλοι του Πανδραμαϊκού

Τα εύσημα και στους φιλάθλους του Πανδραμαϊκού όπου πάρα τις δύσκολες καιρικές συνθήκες με την συνεχή βροχόπτωση έδωσαν δυναμικό παρόν στο γήπεδο και βοήθησαν στην προσπάθεια της ομάδας.

Φάσεις αγώνα

Στο 2’ κόρνερ εκτελεί ο Γιαννόπουλος καρφωτή κεφαλιά του προωθημένου Κουκόλη και το 1-0 για τον Πανδραμαϊκό.

Στο 7’ κάθετη πάσα του Γιαννόπουλου και ο Παυλίδης με ωραίο συρτό σουτ θα κάνει το 2-0.

Στο 16’ πτώση του Παυλίδη μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Γιαννόπουλου παίζεται λέει ο κ. Σαφούρης.

Στο 39’ κόρνερ του Αρετά κεφαλιά του προωθημένου Σαπναρά άουτ.

Στο 57’ κάθετη πάσα του Γιαννόπουλου τέτατετ ο Παυλίδης το σουτ σωτήρια θα διώξει ο Κοτσάκης.

Στο 68’ συρτή σέντρα σουτ από αριστερά του Αρετά παρεμβαίνει με προβολή ο Σαπναράς και μειώνει σε 2-1.

Στο 72’ με την επιμονή του κερδίζει μια χαμένη μπαλιά ο Μπερούκας και ανατρέπεται μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι το εκτελεί ο Αχαλινόπουλος και γράφει το 3-1.

Στο 84’ ωραία προσπάθεια του Μπαμπαλή κλέβει την μπάλα από δεξιά και δίνει έτοιμο γκολ στον Παυλίδη που από κοντά κάνει το 4-1.

Στο 91’ ανατροπή του Μπερούκα για τον Πανδραμαϊκό νέο πέναλτι που εκτελεί ο παθών αλλά είναι άτυχος μια και η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σαφούρης του συνδέσμου Σερρών με βοηθούς Χολάνη και Παπαδόπουλο του ίδιου συνδέσμου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Πέτρος Στοϊλας):

Σοϊλεμέζογλου, Μεντής, Ιγνατίου(46’ Τάσιος),Βασίλιεβτς, Μαχαίρας(65’ Μπερούκας), Μπάμπουρας(79’ Μπαμπαλής), Αχαλινόπουλος, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος(90’ Καπουσούζης), Κουκόλης, Παυλίδης(90’ Μητρούσης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Νίκος Μπαχαρίδης):

Κοτσάκης, Καλογρανάς(51’ Αντωνιάδης), Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Σαπναράς, Χακάν, Γιαννατσικίδης, Σμαλής(67’ Φουρλατάρας), Βάσκος, Ντίνας(74’ Παχούμης), Τανζού.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *