Αμπελόκηποι – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 2-1: Σπουδαία νίκη με πάθος και αποφασιστικότητα | Λύτρωση με Θ. Κυσσίδη (Φώτο)

Μεγάλη νίκη για τους Αμπελόκηπους πριν από λίγο στο γήπεδο Κραχτίδη με σκορ 2-1 επί του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου που τον έπιασαν πλέον στη βαθμολογία στους 13 βαθμούς. Στο πρώτο μέρος οι Αμπελόκηποι προηγήθηκαν με πέναλτι του Περσίδη στο 18′ σε παιχνίδι κέντρου με λίγες φάσεις. 

Στο β μέρος μέσα σε ένα πεντάλεπτο παραλίγο να έρθουν τα πάνω – κάτω με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν και να έχουν μεγάλη ευκαιρία ένα λεπτό μετά για την ολική ανατροπή.Οι Αμπελόκηποι έβγαλαν αντίδραση και από ένα στημένο στο 69′ έφτασαν στο τελικό 2-1 και παρά το γεγονός ότι τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες λόγω των αποβολών με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κυσσίδη Θανάση στο 84 και του Τόπι στο 92′ κράτησαν το πολύτιμο τρίποντο.

Για τους νικητές κορυφαίοι σε απόδοση οι Κυσσίδης Θανάσης, Νικολαιδης, Στεργιανός και Χατζηδημητρίου, ενώ σταθερός στις επεμβάσεις του οπότε χρειάστηκε ήταν ο Βεζυρίδης.Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Τουρασανίδης, Χατζηκυριάκου και Δουμάνης.

Φάσεις αγώνα 

Στο 7′ καλή κίνηση του Δουμάνη το σουτ άουτ.
Στο 16′ ο Χατζηδημητρίου πέφτει από μαρκάρισμα του Αραμπατζή στην γωνία της περιοχής πέναλτι που εκτελεί δύο φορές ο Περσίδης εύστοχα και τις δύο ( την πρώτη φορά βιάστηκαν να μπουν στην περιοχή οι παίκτες των Αμπελοκήπων).
Στο 25′ ωραία κίνηση του Χατζηκυριάκου σπάει την μπάλα στον Παντελίδη κακό τελείωμα το σουτ άουτ.
Στο 44′ ο Τόπι δίνει στον Χατζηδημητρίου ωραίο φαλτσαριστό σουτ ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 65′ τέτατετ ο Παντελίδης σουτ διώχνει ο Βεζυρίδης στην επαναφορά ο Χατζηκυριάκου με σουτ κάνει το 1-1.
Στο 66′ ωραία τρίπλα του Αραμπατζή το σουτ μέσα από την περιοχή ελάχιστα άουτ.
Στο 69′ εκτελεί κόρνερ ο Περσίδης κεφαλια γυριστή του Στεργιανού και με νέα κεφάλια από κοντά ο Θανάσης Κυσσίδης κάνει το 2-1.

Διαιτητής του αγώνα Μπουτζίκος με βοηθούς Νταβέλα και Τσελεχιδη.
Αμπελόκηποι(Θωμάς Ματρακούκας):Βεζυρίδης, Τουματζίδης, Νικολαιδης, Τσερκέζος, Κυσσίδης Θανάσης, Στεργιανός, Τόπι, Χατζηδημητρίου, Στάικος, Περσίδης, Καραγκιοζίδης.

Στο β μέρος έπαιξαν και οι Αίδης, Τρελόπουλος και Αμανατίδης.
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανού(Μπάμπης Χρυσοστομίδης): Τοπαλίδης, Πετρίδης, Βουζουλίδης, Τουρασανίδης, Αλεπίδης, Σιάκας, Χατζηκυριάκου, Λάσπατζης, Παντελίδης, Δουμάνης, Αραμπατζής.

Στο β μέρος έπαιξαν και οι Κουκούτσης, Παπαδόπουλος, Δαγκούλης, Παλικάρης και Λόλι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *