Αλεξανδρούπολη – Αμπελόκηποι 6-0: Σε κακή μέρα η Δραμινή ομάδα μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα

Τους Αμπελόκηπους Δράμας υποδέχθηκε σε φιλική αναμέτρηση η Αλεξανδρούπολη FC επικρατώντας 6-0. 

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και την πρεμιέρα απέναντι στον Εθνικό Σοχού η ομάδα του Γιάννης Ιωαννίδη γνώρισε ντροπιαστική ήττα απο την Αλεξανδρούπολη. Η Δραμινή ομάδα παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες ,ενώ ταυτόχρονα οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν ήταν σε καλή μέρα και μοιραία ήρθε αυτό το κακό αποτέλεσμα.

MVP του αγώνα ο Καρακασίδης που σημείωσε χατ τρικ με δύο τέρματα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο νεαρός επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 6′ και το διπλασίασε στο 11′, ενώ ο Ρουμπιές έκανε το 3-0 στο 44′.

Στο β’ μέρος οι Εβρίτες δεν έμειναν στο υπέρ τους σκορ αλλά το διπλασίασαν. Ο Ζώτος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 46′, ο Πατσιώρας με πέναλτι στο 52′ έκανε το 5-0 και ο Καρακασίδης στο 70′ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC: Κωνσταντίνου (68′ Συριτούδης), Μπαρμπαγιάννης, Πεταλωτής, Καρτσαμπάς (58′ Μαλτέζος), Ζώτος (65′ Δορουγιδένης), Μαυρομάτης (68′ Γεωργαντζόπουλος), Χατζόπουλος, Πατσιώρας Κ., Χριστοφορίδης (68′ Ευθυμιάδης), Καρακασίδης (80′ Σιρδάρης), Ρουμπιές (68′ Θέμελης)

Α.Ε. Αμπελοκήπων: Πάππος (60′ Λαζόγλου), Τόπι (65′ Σιδηρόπουλος),Ευθυμιάδης (65′ Κυσσίδης), Δημητριάδης (65′ Κασαπίδης). Τουματζίδης (45′ Χατζηδημητρίου Αλεξ), Στεργιανός (55′ Κυσσίδης Κ.), Περσίδης (45′ Πτηνόπουλος), Καραγκιοζίδης (65′ Κυριακίδης), Αμανατίδης (45′ Σταϊκος), Χατζηκυριάκου (65′ Ηλιόπουλος), Σαϊνίδης (65′ Μπεσίκας)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *