Ένσταση της Δόξας Δράμας και κίνδυνος να χάσει 6 βαθμούς η Αλεξανδρούπολη!

Με αφαίρεση 6 βαθμών κινδυνεύει η Αλεξανδρούπολη FC.

Ειδικότερα στα γραφεία της ομάδας του Έβρου έφτασε καταγγελία της Δόξας Δράμας η οποία έχει αποσταλεί και στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με αυτήν η Δόξα αναφέρει ότι στο ματς της Αλεξανδρούπολης με την Αναγέννηση Πλαγιάς στο Κιλκίς, στο οποίο οι Θρακιώτες επικράτησαν 2-1, στο φύλλο αγώνα δηλώθηκε μόνο 1 παίκτης κάτω των 21 ετών από την Αλεξανδρούπολη, αντί για 5 που προβλέπει η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής.

Η ένσταση της Δόξας αναμένεται να εκδικαστεί την Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 16:00, ενώ αύριο Τετάρτη θα καταθέσει την απολογία της η Αλεξανδρούπολη. Στην περίπτωση που το πειθαρχικό της ΕΠΟ κάνει δεκτή την ένσταση της Δόξας η Αναγέννηση Πλαγιάς θα πάρει το ματς με 3-0 στα χαρτιά και από την Αλεξανδρούπολη θα αφαιρεθούν 3 βαθμοί.

Συνολικά δηλαδή η εβρίτικη ομάδα θα χάσει 6 βαθμούς και από τους 26 που έχει τώρα και βρίσκεται πάνω από Δόξα Δράμας και Νέστο Χρυσούπολης (που έχουν από 25) θα βρεθεί στους 20 και θα κινδυνεύει να υποβιβαστεί καθώς θα μένουν μόλις 3 παιχνίδια και το ένα είναι με το Νέστο την Τετάρτη 23/3.

Σύμφωνα με πληροφορίες  αυτό που θα υποστηρίξει η Αλεξανδρούπολη στην απολογία της, είναι ότι στο ματς με την Πλαγιά, ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε το «πράσινο» φως να διεξαχθεί η αναμέτρηση αφού έλεγξε το φύλλο αγώνα και έκρινε ότι και η αποστολή της ομάδας του Έβρου πληρούσε τις προϋποθέσεις να αγωνιστεί.

Πηγή : SportsAddict.gr

Περισσότερα σε λίγο και δηλώσεις Δ. Περσίδη για το θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *