Άγιος Αθανάσιος – Πανδραμαϊκος 0-3 : Θετική εικόνα στο πρώτο παιχνίδι του Πανδραμαϊκού

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το παιχνίδι στον Άγιο Αθανάσιο εκεί που ο τοπικός Μέγας φιλοξένησε την ομάδα του Πανδραμαϊκού.

Ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, ενώ οι παίκτες του Κώστα Πελικπασίδη μπήκαν κάπως νωθρά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Στο 4’ ωραία ενέργεια του Αχαλινόπουλου που θα μπει στην περιοχή θα κάνει το διαγώνιο σουτ για το 0-1 . Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 15’ ο Κεχαγιάς θα βγάλει την σέντρα ο Μπερούκας θα πιάσει ένα θεαματικό ψαλιδάκι με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα όμως η κ. Κοτανίδου παρατήρησε τον Μπερούκα σε θέση οφ σαιτ.

Στο 19’ ο Μπελμάνι θα πιάσει ένα ωραίο σουτ από τα 35 μέτρα με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2 του Πανδραμαϊκού.

Στην συνέχεια η ομάδα του Μπάμπη Καζεπίδη συνέχισε να έχει την υπεροχή και χάνοντας ευκαιρίες με τους Μπερούκα, Μπελμάνι και Αχαλινόπουλο, με το 0-2 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι δυο ομάδες ήταν πιο σταθερές και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο για τον Πανδραμαϊκο με διπλή ευκαιρία του Μπαντή στο 7ο λεπτό.

Στο 12’ νέα ευκαιρία για τον Πανδραμαϊκό με την κεφαλιά του Παυλίδη να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 25ο λεπτό του δευτέρου μέρους ο Ζηγιαχόβαλης θα παίξει κάθετα τον Μπερούκα οποίος θα βγει τετ α τετ κάνοντας το 0-3 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο Άγιος Αθανάσιος είχε 7 απουσίες ενώ παίχτηκαν δυο 35λεπτα

Άγιος Αθανάσιος (Κώστας Πελικπασίδης):  Πριονιδης, Δημητριαδης, Ζεκεριδης,  Ιωαννιδης Αλλα, Στεργιανος, Μπαμπασαλη αλι, Ασλανιδης Η, Βασιλειαδης, Παπαζωτος, Κουρτογλου.

Επίσης Αγωνίστηκαν οι: Τουμαντζιδης, Μπαστουνης, Ψωμιαδης, Τζεσουρης Ευθυμιαδης Φυλατζοπουλος

Πανδραμαϊκός : Κιουμουρτζής, Μπελμάνι, Κεχαγιάς, Τουμανίδης, Τζελίδης, Μπίλης, Μπαμπαλής, Γρηγοριάδης, Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος, Μπερούκας.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Τουλκέρης, Καγγελιδης, Ζηχιαχώβαλης, Μπαντής, Παυλίδης.

Φάσεις αγώνα:

4′ Σουτ του Αχαλινοπουλου και 0-1

 13′ ωραία κάθετη του Αχαλινόπουλου στον Μπερουκα ο οποίος θα βγει τετ α τετ με τον Πριονίδη με τον τερματοφύλακα του Μέγα να του λέει όχι

 15′ Σέντρα του Κεχαγιά ψαλιδάκι του Μπερούκα η μπάλα στα δίχτυα η μπάλα με την κ. Κοτανίδου να ακυρώνει το γκολ ως οφ σαιτ

18.30 Σουτ του Μπελμανι 2-0

21′ Σουτ του Μπερουκα άουτ

25′ Ωραία ενέργεια του Αχαλινοπουλος οποίος θα μπει στην περιοχή θα κάνει το σουτ η μπάλα άουτ

42′ Τετ α τετ του Μπαντή άουτ

48′ Κεφαλιά του Παυλίδη άουτ

52′ Σουτ του Λαγγελίδη στα σώματα η μπάλα

 60′ Σουτ του Μπαμπαλή άουτ

 

62′ Τετ α τετ του Μπάμπαλης άουτ η μπάλα λίγο δίπλα απο το δοκάρι

68′ Τετ α τετ του Μπερουκα και 3-0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *