ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πανδραμαϊκός Νόστος, από την ίδρυση του, κρατά άσβεστη την ΙΔΕΑ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ και προσπαθεί  με  ευρύτερες  ενωτικές παρεμβάσεις  να  στηρίξει  πολύπλευρα  την αγαπημένη μας ομάδας. 

Στα πλαίσια αυτά μετά την λήξη του πρωταθλήματος στείλαμε επιστολή στον  Πρόεδρο και το ΔΣ του Πανδραμαϊκού Α.Ο., με την οποία αρχικά τους συγχαρήκαμε για το γεγονός πως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά,  παρά τις αντίξοες συνθήκες, η ομάδα μας θα καταφέρει να αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες. 

Στη συνέχεια και με μόνο κίνητρο την αγάπη μας στην ομάδα και την περαιτέρω καταξίωση της,  καταθέσαμε τις σκέψεις και τις προτάσεις μας, τις οποίες και σας αναφέρουμε συνοπτικά: 

 1. Η ομάδα μας έχει πολλές συμπάθειες εντός και εκτός Δράμας, όπως αυτό φαίνεται όταν αναπτύσσεται η δυναμική της. Το ζητούμενο είναι πως αυτές οι συμπάθειες θα μετουσιωθούν σε ενεργή στήριξη. Χρειάζεται μια γενικότερη αλλά και μια διαπροσωπική προσέγγιση για να επιτευχθεί η βέλτιστη Πανδραμαϊκή συσπείρωση. Δεν χωράνε εγωισμοί, κανένας δεν περισσεύει !

 2. Το επόμενο στάδιο θα πρέπει να είναι η ενίσχυση  του υπάρχοντος Διοικητικού συμβουλίου με νέα  πρόσωπα που έχουν διάθεση και ικανότητα συμβολής. Παράλληλα μπορεί να συγκροτηθεί και ομάδα στήριξης του συλλόγου από  φίλους του Πανδραμαϊκού.

 3. Στόχος των παραπάνω θα πρέπει να είναι και η ανεύρεση ισχυρών χορηγιών που θα μπορέσουν να δώσουν στον σύλλογο την απαραίτητη ισχύ που θα κάνει την διαφορά. Η ύπαρξη του ιδιόκτητου αθλητικού κέντρου, η αναδιάρθρωση που γίνεται, το υπό ανακαίνιση στάδιο, το πετυχημένο τμήμα esports και φυσικά η ιστορία του Πανδραμαϊκού αποτελούν κίνητρα για την προσέλκυση χορηγών.

 4. Είναι εμφανές πως το φίλαθλο κοινό που παρακολουθεί τους αγώνες έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας και για αυτό πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να φέρουμε νέο κόσμο κοντά στην ομάδα. Η δημιουργία ισχυρής Ακαδημίας, η ενεργοποίηση των νεωτέρων γενιάς παλαιμάχων, η αξιοποίηση των esports και η παροχή κινήτρων είναι κάποιες σχετικές σκέψεις που μπορούν να υλοποιηθούν .

 5. Η ισχυρή ακαδημία εκτός που θα φέρει κοντά στην ομάδα νέα παιδιά και τους επίσης νέους γονείς τους θα βοηθήσει σε βάθος αγωνιστικά και πιθανόν και οικονομικά με την αξιοποίηση ταλέντων, όπως και με την παράλληλη οργανωμένη συνεργασία με άλλες Δραμινές ομάδες. 

 – Αναμείναμε την απάντηση από την πλευρά της διοίκησης, αλλά μετά από την παρέλευση περίπου 20 ημερών και παρά και την προφορική επικοινωνία μέλους μας με την διοίκηση, δεν υπήρξε οποιαδήποτε σχετική ανταπόκριση. Θεωρήσαμε σωστό ύστερα από την σχετική διοικητική σιωπή, να κάνουμε κοινωνούς των σκέψεων μας όλους τους φίλους του Πανδραμαϊκού.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 1969 – 2021 

Η ιστορία συνεχίζεται…

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΟΣΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *