Στοίχημα μπάσκετ. Οι Γερμανοί… ξανάρχονται

Τεράστια ανάσα για την Μίτελντόιτσερ (6-13) που κέρδισε τον μίνι τελικό απέναντι στην Γκίσεν με 102-81. Εξαιρετικός ο σέντερ Μαρέλια με 30 π. ενώ πολύ καλός ήταν και ο νεοφερμένος Μπάρμπερ με 12 π. Είχε μπει για τα καλά σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή της όμως αυτή η νίκη της δίνει ψυχολογία. Στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της μετράει δύο νίκες. Μία από τις δύο ήταν κόντρα στην σημερινή αντίπαλό της Μπραουνσβάιγκ στις 14/1/21, ενδιαφέρον για στοίχημα μπάσκετ.

Η Μπραουνσβάιγκ (6-11), όπως μας δείχνει και ο μικρός αριθμός αγώνων που έχει δώσει, είναι η πιο ταλαιπωρημένη ομάδα από τον κορωνοϊό. Δύο φορές έχει χρειαστεί να αναστείλει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις αφού παίκτες της ομάδας είχαν προσβληθεί από τον Covid. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να βρει ρυθμό και να την περιμένει πολύ βεβαρυμένο πρόγραμμα.

Οριακό φαβορί είναι η Μιτελντόιτσερ όμως, εμείς θα πάμε σε μία combo επιλογή των πόντων αγώνα με τους πόντους της σε όρια που μπορούν να καλυφθούν με σχετική ευκολία.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *