Στοίχημα μπάσκετ. Δυνατές έδρες σε Eurocup και BCL

Αρχή με προγνωστικά μπάσκετ στο Eurocup. Η Μονακό υποδέχεται την Μπουντούτσνοστ. Οι Γάλλοι προκρίθηκαν στην οκτάδα, τερματίζοντας πρώτοι στον όμιλο του Τop-16, με πέντε νίκες και μία ήττα στην έδρα της Μπανταλόνα. Εντός έκαναν το 3/3. Γενικότερα φέτος, η Μονακό στην έδρα της έχει ελάχιστες ήττες. Η Μπουντούτσνοστ τερμάτισε 2η στον όμιλο, πίσω από τη Βίρτους, με δύο νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές. Η Μονακό είναι το φαβορί του ζευγαριού για την πρόκριση. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και πιστεύω πως θα κάνει ότι μπορεί για να ξεκινήσει με το δεξί.

Τη δυάδα θα συμπληρώσει ένας αγώνας από το μπασκετικό Champions League. Η Τενερίφη υποδέχεται την Ιγκοκέα για την 4η αγωνιστική του ομίλου. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν πριν 20 μέρες στη Βοσνία, με τους Ισπανούς να επικρατούν με 82-62. Μην σας ξεγελούν οι 62 πόντοι που πέτυχε με την Τενερίφη στον προηγούμενο αγώνα. Είχε 17% στα τρίποντα με μόλις 3 εύστοχα. Δύσκολα θα επαναλάβει τέτοια εμφάνιση.

Ασος αλλά με χάντικαπ για δύο λόγους. Μετά από 20άρες συχνά τα πράγματα δεν είναι το ίδιο εύκολα και δεύτερον ο αγώνας με τη Βαλένθια είναι σημαντικός.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *