Πώς ακριβώς πιστεύουν ότι θα γίνει Euro το 2021;

Κάπως, με κάποιον τρόπο, κι ένα μεγάλο ΑΝ δίπλα, θα διεξαχθεί το προσεχές Euro, που τιτλοφορείται 2020 αλλά θα είναι του 2021. Αλλά εξυπακούεται ότι αυτή η… παπαριά καμαρωτή της UEFA, για τον εορτασμό των 70 ετών της διοργάνωσης να διεξαχθεί σε πόλεις 12 χωρών, εν μέσω κορωνοϊού, δεν θα ισχύσει.

Εκτός κι αν κάποιος είναι τόσο υπερφίαλα αισιόδοξος που θεωρεί ότι ως την άνοιξη α) θα έχει βγει το εμβόλιο, β) θα είναι αποτελεσματικό όσο λένε, γ) θα έχει εμβολιαστεί στο 100% ο πλανήτης.

Ειδικά το τελευταίο, χμ… Εδώ διαβάζουμε ότι ίσως τον Δεκέμβριο είναι έτοιμα 50.000 εμβόλια. Ούτε το 1/6 της Θεσσαλονίκης δηλαδή. Ποιος θα πρωτοπάρει, ποιος θα εμβολιαστεί; Καλή ιδέα να μπει στο… κουπόνι πάμε στοίχημα και καλό… 2022, μεταξύ μας.

Τέσπα. Ερχεται, κάποια στιγμή. Με 24 ομάδες, εκ των οποίων (μετά τα χθεσινά μπαράζ): Φινλανδία και Βόρεια Μακεδονία εμφανίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελική φάση! Η Σκωτία προκρίθηκε για πρώτη φορά από το 1996, γενικώς σε τελική φάση είχε από το Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998. Για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά θα είναι παρούσες οι προ τετραετίας, στη Γαλλία, πρώταρες Σλοβακία, Ουαλία, οι Ουαλοί είχαν φτάσει μάλιστα ως τα ημιτελικά.

Και, όχι πως λέει κάτι, αλλά κοιτάω τις αποδόσεις για στοίχημα προγνωστικά και γελάω: πρώτο φαβορί η Αγγλία (!) στο 5.00, έπεται το Βέλγιο στο 6άρι, η Γαλλία στο 6.50, η Ολλανδία στο 8.00, η Γερμανία και η Ιταλία στο 9.00, στο 10άρι η Ισπανία, στο 18.00 η Πορτογαλία. Χμ, χμ…

Βάλαμε ήδη μυαλό ως… Εθνική. Ας εκμεταλλευτούμε λίγο το νέο ranking που προσφέρει το Nations League, να επιστρέψουμε σε μια διοργάνωση που μετέχουν πια οι μισές χώρες. Κρίμα είναι.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *