Προγνωστικά Euro 2020. Μέχρι και 9.75 στον τελικό

Ημέρα τελικού στα προγνωστικά Euro 2020, ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία. Το πρώτο τρόπαιο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 κυνηγούν οι Ιταλοί, και συνάμα το δεύτερο Euro μετά το μακρινό 1968. Αντίθετα, οι Άγγλοι βρίσκονται σε τελικό έπειτα από 55 (!) χρόνια, τότε που κατέκτησαν και το μοναδικό τους τρόπαιο, το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν έχουν φτάσει ΠΟΤΕ στο τέρμα του δρόμου σε Euro. Ιt’s coming home κατά τα άλλα…

Αν ο Μαντσίνι δε βρει τρόπο να διασπάσει την πίεση ψηλά που θα ασκήσουν οι Άγγλοι, δύσκολα το τρόπαιο θα φύγει για Ρώμη. Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός πρέπει να μάθει απ’ τα λάθη του ημιτελικού με την Ισπανία, όπου μετά το 1-0 του Κιέζα, επέλεξε να οπισθοχωρήσει και ισοφαρίστηκε. Ευτυχώς για αυτόν, εντέλει δεν το πλήρωσε με αποκλεισμό, όμως, αυτά είναι λάθη που δεν πρέπει να επαναληφθούν, αν θέλει να έχει τύχη η ομάδα του.

Τα «τρία λιοντάρια» έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. 60.000 κόσμος στο «Γουέμπλεϊ» (μόλις 10.000 θα είναι οι Ιταλοί), που, αν μπορούσαν, θα έμεναν απ’ το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο περιμένοντας τον παρθενικό τελικό. Επικρατεί παροξυσμός στο Νησί, και ίσως αυτό να λειτουργήσει ως μπούμερανγκ για την ομάδα του Σαουθγκέιτ, καθώς θα νιώθουν μεγαλύτερη πίεση και περισσότερο άγχος.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *