Προγνωστικά Euro 2020. Γκολ και σκόρερ μέχρι 3.00

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία σήμερα στα προγνωστικά Euro 2020, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σουηδία και Σλοβακία.  Οι Σουηδοί κατάφεραν και άντεξαν στην πίεση των Ισπανών, στο ματς της πρεμιέρας, αποσπώντας σημαντική ισοπαλία. Επιθετικά μπορεί να μην έκανε σπουδαία πράγματα, όμως είχε κάποιες καλές ευκαιρίες με Ισάακ και Μπέργκ. Οι οποίοι αν έδειχναν μεγαλύτερη ψυχραιμία στην τελική φάση, η έκβαση του αγώνα θα ήταν διαφορετική.

Αουτσάιντερ μεν, αλλά έκανε την ζημιά στην Πολωνία η Σλοβακία στον αγώνα της πρεμιέρας, νικώντας την με 1-2. Και βάζοντας βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπως πέτυχε και στο Euro της Γαλλίας.  Σήμερα ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει την ευκαιρία να έχει ελπίδες πρόκρισης. Δέχτηκε πολλές ευκαιρίες από τους Πολωνούς, όμως έδειξε ότι έχει ιδιαίτερες επιθετικές αρετές, οπότε διόλου απίθανο να σκοράρει και σήμερα.

Στις 19:00 στην Γλασκώβη, η Κροατία αντιμετωπίζει την Τσεχία. Μετά την ήττα στην πρώτη αγωνιστική  του ομίλου, όπου η Κροάτες ήταν κατώτεροι και δίκαια ηττήθηκαν, καλούνται σήμερα  να κάνουν το come back και να νικήσουν τους Τσέχους και να δώσουν όλα στον αγώνα με την Σκωτία στην τελευταία αγωνιστική, ώστε να μπουν και αυτοί δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τους Τσέχους, σε έναν απαιτητικό όμιλο. Κέρδισαν με 2-0 τους Σκωτσέζους στην Γλασκώβη. Χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να περάσει στην επόμενη φάση και θα ήθελε να τον πάρει σήμερα, ορμώμενη με την ψυχολογία στα ύψη από το τρίποντο της πρεμιέρας.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *