Προγνωστικά σήμερα. Λίβερπουλ – Λέστερ στο 2.20

Χαβ ε νάις ντέι λαντς! Εξαιρετικά τα πάει η στήλη μας το τελευταίο διάστημα και ελπίζω να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Προγνωστικά Αγγλίας και σήμερα στο μενού, με αποκλειστική ενασχόληση με τα δύο παιχνίδια της Premier που κλείνουν την αγωνιστική. Πάμε στο ψητό…

Στο «Άνφιλντ» κοντράρονται Λίβερπουλ και Λέστερ. Τέλος Δεκεμβρίου η Λέστερ σταματούσε τη τρελή πορεία της Λίβερπουλ, ουσιαστικά δίνοντας ευκαιρία στη Σίτι να απομακρυνθεί. Περίπου δύο μήνες μετά τα πράγματα είναι διαφορετικά, με τη Λίβερπουλ να συνεχίζει σε εξαιρετικό ρυθμό, ενώ την Λέστερ να έχει καταρρεύσει υπό το βάρος των απουσιών.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος. Ο Ολυμπιακός, ο Σαλιαρέλης και… οι επιστήμονες

Το Copa Africa τελείωσε τη Κυριακή και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικότατες επιστροφές, αλλά το θέμα είναι ποιοι θα αγωνιστούν. Στο ρεζουμέ προφανώς αξία σε σημείο δεν υπάρχει, προτιμώ να ποντάρω εναλλακτικά σε κόρνερ και σουτ. Τουλάχιστον 12 κόρνερ είχε στα τελευταία τρία μεταξύ τους η Λίβερπουλ. Σχετικά safe από στατιστικής άποψης το over 8,5 ομάδας στο διπλασιασμό και το χάντικαπ πρώτου ημιχρόνου. Πολλά με λίγα το ματς αν εμφανιστεί όπως προσφάτως η Λέστερ, έχουν αξία τα σουτ στην εστία για την Λίβερπουλ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα τριάδες στο Koubanezos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *