Και τώρα… θρίλερ! Αναψε η κούρσα του τίτλου στην Ισπανία

Σε χορό για τρεις εξελίχθηκε η φετινή La Liga. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε ακόμα μία γκέλα, φέρνοντας 1-1 στην έδρα της Μπέτις (και σύμφωνα με την εξέλιξη του ματς, μάλλον πρέπει να αισθάνεται και ευχαριστημένη από αυτό) και πλέον έχει την ανάσα τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Μπαρτσελόνα στο σβέρκο της, μετά και τη νίκη των «Μερένχες» στο μεγάλο «Κλάσικο» του Σαββάτου.

Με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, η Ατλέτικο είναι πρώτη με 67 βαθμούς, 66 έχει η Ρεάλ και 65 η Μπαρτσελόνα. Μένει να δούμε πού θα κάτσει η μπίλια και ποιος από τους τρεις αντιπάλους ξέρει καλύτερα… πώς παίζεται η ρουλέτα.

Οι στοιχηματικές δίνουν το προβάδισμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι είναι η μόνη από τις τρεις που συνεχίζει στην Ευρώπη και θα κληθεί να ισορροπήσει ακόμα μία διοργάνωση στο δίσκο της. Ωστόσο η ομάδα του Ζιντάν είναι στην καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου, ενώ είναι αήττητη από τις 30 Ιανουαρίου σε όλες τις διοργανώσεις. Η απόδοσή της παίζει στο 2.50.

Δεύτερη στις αποδόσεις των στοιχηματικών είναι η Μπαρτσελόνα με 2.60. Οι Καταλανοί φιλοδοξούν να επανέλθουν στην κορυφή, μετά την περσινή απώλεια του τίτλου, ενώ το Σάββατο έχουν και τελικό Κυπέλλου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Οσο για την Ατλέτικο, μπορεί να είναι πρωτοπόρος, όμως η απόδοσή της είναι στο 2.75. Εχει κακή ψυχολογία και σίγουρα της λείπει το DNA του Πρωταθλητή σε σχέση με τους μεγάλους της αντιπάλους. Στην ιστορία της μετρά δέκα κατακτήσεις του τίτλου, με τελευταία αυτή του 2014.

Πολλά έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα και η Ρεάλ έχει μακράν το πιο βατό. Εχει εντός έδρας τις Μπέτις, Οσασούνα, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ, ενώ εκτός έδρας καλείται να αντιμετωπίσει Χετάφε, Κάντιθ, Γρανάδα και Μπιλμπάο. Η Ατλέτικο θα παίξει εντός έδρας με Έιμπαρ, Ουέσκα, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Οσασούνα και εκτός με Μπιλμπάο, Ελτσε, Βαγιαδολίδ, αλλά και με την ίδια την Μπαρτσελόνα. Εκτός της Ατλέτικο, η Μπάρτσα θα υποδεχθεί τις Χετάφε, Γρανάδα και Θέλτα, ενώ θα ταξιδέψει στις έδρες των Βιγιαρεάλ, Βαλένθια, Λεβάντε και Έιμπαρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *