Ευκαιρία για την Έβερτον

Καλημέρα σε όλους τους φίλους της σελίδας και σήμερα από τη χιονισμένη Βόρεια Ελλάδα. Πανέμορφα και ασυνήθιστα τα τοπία που δημιουργούνται έξω από τα σπίτια μας, ωστόσο την προσοχή σας όταν βγαίνετε έξω, ευχόμενος να μην υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις.

Σαν σήμερα μία τέτοια ακριβώς μέρα πριν 36 χρόνια, δηλαδή με πολλά χιόνια, ήρθα σε ετούτο τον κόσμο. Δεν είναι η ώρα και το μέρος να κάνω απολογισμό ζωής, αλλά χαίρομαι που έχω την υγεία μου και συνεχίζω να πορεύομαι χαράσσοντας τη δική μου πορεία. Η υγεία δεν είναι δεδομένο για κανέναν, πόσο μάλλον σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε που καταλαβαίνουμε περισσότερο πόσο εύθραυστη είναι η ανθρώπινη ζωή και τι θυσίες απαιτούνται για να την προφυλάξουμε! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας από καρδιάς!

Στη δουλειά μας τώρα τα προγνωστικά στοιχήματος, καθώς η αγωνιστική ημέρα είναι μεγάλη, με ενδιαφέροντα παιχνίδια να παίρνουν σειρά το ένα μετά το άλλο.

Άρης – Παναιτωλικός: Για θέμα ποιότητας ομάδων ούτε λόγος. Εδώ πάω να «κλέψω» απόδοση βάσει του καιρού και του αγωνιστικού χώρου. Το χιόνι στη Θεσσαλονίκη είναι πάνω από 10 πόντους. Ο Άρης όποτε συνάντησε ομάδα σε κακό γήπεδο έκανε γκέλα, δείτε τα ματς με Λαμία και Γιάννενα. Οι Θεσσαλονικείς, είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα σε ποιότητα στο πρωτάθλημα αλλά και τακτικά, τα άσχημα γήπεδα δεν τους βοηθούν καθόλου. Ο Παναιτωλικός έχει απουσίες, δεν βγάζει καμία εμπιστοσύνη και υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν είναι να τον πιστέψεις ότι θα πάρει κάτι. Επίσης ο Δέλλας είναι της νοοτροπίας αν είναι να χάσω ας ρισκάρω και αντί να χάνω 1-0 μένοντας πίσω, ας βγω μπροστά να προσπαθήσω να πάρω πράγματα και δεν με νοιάζει να χάσω 3-0, που με βρίσκει αντίθετο. Θα πάρω το X2 και under 3.5 γκολ στο 4.00, σε χαμηλό ποντάρισμα έτσι για να δω τι μπορεί να γίνει…

Άρσεναλ – Λιντς: Αντιστοιχηματικές ομάδες φέτος και οι δύο, καμία εμπιστοσύνη σε καμιά τους απέναντι σε κανέναν αντίπαλο. Δεν έχω να αναλύσω πολλά, οφείλω να πάω με τις αποδόσεις, που κρύβουν αξία στη Λιντς. Δεν μπορείς να τη δίνεις 4.00 ενώ είναι πάνω από την Άρσεναλ στη βαθμολογία, έστω με ένα βαθμό αλλά με ματς λιγότερο. Θα πάρω το draw no bet του διπλού στο 3.00 στον Stoiximan γιατί αυτή τη στιγμή η Λιντς είναι πιο ομάδα από τους Λονδρέζους.

Δείτε εδώ τις μοναδικές συνδρομητικές μας υπηρεσίες με τους Premium Επαγγελματίες Tipsters μας να σας δείχνουν τον δρόμο για το ταμείο!

Έβερτον – Φούλαμ: Οι δύο λόγοι που δίνει την Έβερτον με 2.00 απόδοση είναι η κούραση από την μεσοβδόμαδη παράταση με την Τότεναμ για το Κύπελλο, άντε και γιατί λείπει ο Κάλβερτ Λιούιν, που είναι σημαντική απουσία. Δεν θα κοστολογούσα πάνω από 1.70 τον άσο, η Φούλαμ δύσκολα θα μείνει στην κατηγορία και η Έβερτον έχει την ευκαιρία μετά τη χθεσινή γκέλα της Λίβερπουλ να την πιάσει τους 40 βαθμούς! Ο άσος μπορεί να πάρει ποντάρισμα και θα το δοκιμάσω.

Μπρέντφονρτ και Ρόμα: Εδώ μπορούμε να βάλουμε μια δυάδα άσων, από δύο ομάδες που ξέρουν να εκμεταλλεύονται την έδρα τους και είναι και σε καλή κατάσταση εσχάτως.

Μετς – Στρασβούργο: Ντέρμπι μεγάλης αντιπαλότητας το συγκεκριμένο και δυσκολεύομαι να κατανοήσω γιατί είναι η Μετς το αουτσάιντερ από τη στιγμή που είναι σε καλύτερη κατάσταση και αρκετά ψηλότερα στη βαθμολογία. Τις δύο περασμένες φορές που συναντήθηκαν στην κατηγορία, το 17’ και το 19’ η Μετς έκανε το 2/2 και δεν βλέπω λόγο να μη το κάνει και σήμερα στο 2.90!

Θα κλείσω και με ένα συστηματάκι τριών ισοπαλιών σε trixie. Λεβάντε…

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Τόλη Οικονομόπουλου στο Bet-Prognostika.com

Η νέα σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/BetPrognostikaStoixima/

To private group μας για να έχετε άμεσα ειδοποιήσεις για τις στήλες που ανεβαίνουν: https://www.facebook.com/groups/BetPrognostika/Περιοχή συνημμένων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *