ΔΟΞΑ WS 2016-ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC 1-0

Τεράστια νίκη για τις βελτιωμένες Δραμινές, που άφησαν γρήγορα πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, και με σκόρερ την Εξουζίδου έφτασαν στο πολύτιμο τρίποντο απέναντι στα Γιάννενα.

Η Δόξα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε σπουδαία ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν η Τζιντζόγλου μπήκε στη μεγάλη περιοχή, η Νικολοπούλου την ανέτρεψε και η διαιτητής της συνάντησης Μυλοπούλου έδειξε την άσπρη βούλα. Η Κοτσάκι όμως που ανέλαβε την εκτέλεση δε σημάδεψε σωστά και είδε τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Στο 32΄η Εξουζίδου ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά και δίπλα στην πλάγια γραμμή, και με εκπληκτική εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Χατζηλαζάρου ανοίγοντας το σκορ για τη Δόξα, η οποία στη συνέχεια έχασε ακόμη τρείς μοναδικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ σε δυο τετ α τετ της Μαρασλή και ένα της Σωτήρα.

Με τη νίκη αυτή η Δόξα έφτασε τις 2 σε 3 αγώνες μέσα στο 2022 και φτάνοντας τους 13 βαθμούς άνοιξε κι άλλο τη διαφορά της από τα Γιάννενα. Επόμενος αγώνας για τη Δραμινή ομάδα στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη.

Η σύνθεση της Δόξας (Λαμπράκος): Γαβριηλίδου (12’ Εγγονοπούλου), Κοτσάκι, Κελεμπέκη, Πουλιούδη Ε., Σωμάδη (51’ Μιμή), Εξουζίδου, Μαρασλή, Radunovic, Cakovic (83’ Σωτήρα), Τζιντζόγλου, Ζήση.

Γιώργος Δάγλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *