Συνέντευξη τύπου για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου:  Αισιοδοξία για την κατάκτηση του τροπαίου για Πανδραμαϊκό και Βώλακα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου στην αίθουσα «Γιώργος Μπακαλόπουλος» για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 3/6 στο γήπεδο Προσοτσάνης με ώρα έναρξης στις 17:00.

Μια ακόμη γιορτή για το δραμινό ποδόσφαιρο στο φινάλε της σαιζόν με επίσημο προσκεκλημένο τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Ζήση Βρύζα που σίγουρα η παρουσία του δίνει μια άλλη αίγλη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στη συνέντευξη μίλησαν από πλευράς Πανδραμαϊκού ο γενικός αρχηγός της ομάδας Κώστας Μπαμπαλής, ο προπονητής Λουκάς Αποστολίδης και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γιώργος Παυλίδης.

Στις αναφορές τους τόνισαν ότι αποτελεί μεγάλο μειονέκτημα για την ομάδα η αγωνιστική απραξία και το γεγονός ότι μαζεύτηκαν ουσιαστικά τις τελευταίες ημέρες για να προπονηθούν για τον μεγάλο τελικό.

Από την πλευρά του Βώλακα το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Δερμεντζής, ο προπονητής Λευτέρης Ροδίτης και ο αρχηγός της ομάδας τερματοφύλακας Βαγγέλης Παγκάκης.

Στις αναφορές τους τόνισαν ότι αποτελεί στόχο της ομάδας σε μια εξαιρετική φέτος χρονιά η κατάκτηση του κυπέλλου παρά την κούραση που υπάρχει στην ομάδα από τα συνεχόμενα παιχνίδια για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική και τους αγώνες κυπέλλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *