Στοίχημα. Ας αφήσουμε τις κιμπαριές…

12 Μαρτίου 2019, «Γιουβέντους Στέιντιουμ», η Γιουβέντους υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στη ρεβάνς του 2-0 υπέρ των Ισπανών. Εναντίον των «μπιανκονέρι» τα προγνωστικά, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και αναλαμβάνει δράση ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με δύο γκολ ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα, ωστόσο χρειαζόταν ένα ακόμα…

Και τη λύση έδωσε στο 86’ ο Μπιορν Κάιπερς. Πέναλτι υπέρ της Γιουβέντους από τον Ολλανδό διαιτητή, ο Ρονάλντο στην «άσπρη βούλα» και η μπάλα στα δίχτυα, 3-0 και με… χειρονομία του Πορτογάλου στον τεχνικό των «κολτσονέρος», Ντιέγκο Σιμεόνε, η Γιούβε είχε προκριθεί στα προημιτελικά, ανατρέποντας τα προγνωστικά.

Και για όσους ποντάρετε, νέο γκρουπ στο Facebook για Μολύβι, Δελτίο, Πρακτορείο και ρίξτε τα δελτία σας!

Απόψε, 9 Μαρτίου 2021, Γιουβέντους εναντίον Πόρτο, ρεβάνς της νίκης των «Δράκων» με 2-1 στο «Ντραγκάο». Διαιτητής στο «Γιουβέντους Στέιντιουμ» ο Μπιορν Κάιπερς. Σαν από… déjà vu, περιμένουμε από τον Ολλανδό να καταφύγει και πάλι στα 11 βήματα. Ο Κάιπερς ούτως ή άλλως είναι πεναλτάκιας διαιτητής, έχει δώσει στο Champions League φέτος τρία σε έξι ματς. Και περιμένουμε να το… κάνει, όπως το 2019. Το πέναλτι πληρώνει 2.75 και είναι μια ελκυστική επιλογή για τα προγνωστικά μας.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *