Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης: Value στο Παρίσι, κάρτα στο 2.40

Το Champions League επιστρέφει στα γήπεδα και στις οθόνες εκατομμυρίων τηλεθεατών. Ξεχωρίζει στην πρώτη βραδιά η αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης, μοιραία το Bet of the day θα αναλύσει και θα ποντάρει στη Γαλλία.

 Δεν έπεισε σε καμία περίπτωση στη φάση των ομίλων η Παρί, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Στηρίζεται κυρίως στα κέφια του Εμπαπέ, ο οποίος τη… γλιτώνει στις περισσότερες περιπτώσεις εφέτος. Τελευταίο παράδειγμα το 1-0 της Παρασκευής απέναντι στη Ρεν με γκολ του Γάλλου. Αμφίβολος ο Νεϊμάρ, επέστρεψε ο Γκέιγ από το Copa Africa. Στην αποστολή και ο Ντανίλο, που έλειψε την Παρασκευή κόντρα στη Ρεν λόγω τιμωρίας. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Ερέρα, πάλι εκτός ο Σέρχιο Ράμος.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόωρος τελικός στο… πάρκο των πριγκίπων

Η Ρεάλ ολοκλήρωσε τον όμιλο με πέντε νίκες και μία ήττα (από τη Σέριφ με 2-1 στην Ισπανία), τερματίζοντας στην κορυφή του ομίλου. Οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα, ούσα στο +4 από τη δεύτερη Σεβίλλη. Προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία του Σαββάτου απέναντι στη Βιγιαρεάλ, δεν εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητά της στο δεύτερο ημίχρονο. Απουσιάζει εδώ και τρεις εβδομάδες ο Μπενζεμά, ο οποίος ταξίδεψε στο Παρίσι, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα Champions League στο Koubanezos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *