Προγνωστικά στοιχήματος (6/2): In value bet we trust

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bet-Prognostika.com, μετά από αρκετό διάστημα το κουπόνι στοιχήματος που έχουμε σήμερα στα χέρια μας παρουσιάζει υψηλό ενδιαφέρον. Αυτό γιατί όσοι με διαβάζετε γνωρίζετε πως λατρεύω τα value bets υψηλών αποδόσεων και πως τέτοιες ημέρες παίρνω τα ρίσκα μου με ότι αυτό συνεπάγεται. Έτσι λοιπόν υπάρχουν ξερά σημεία που θα κυνηγήσω ενώ όσοι από εσάς επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε τις ανάλογες καλύψεις σας με draw no bet ή διπλή ευκαιρία, κάπου θα το κάνω και εγώ. Για να τα δούμε ένα ένα τα προγνωστικά λοιπόν.

Μάντσεστερ Γ. – Έβερτον: Μπορεί να έριξε 9 γκολ στην ταλαίπωρη Σαουθάμπτον που έμεινε με 10 παίκτες από πολύ νωρίς, αλλά μόλις μία αγωνιστική πριν έχασε από τη Σέφιλντ που είχε 5 βαθμούς σε 19 παιχνίδια. Δεν είναι η Γιουνάιτεντ σταθερή φέτος, άσχετα αν κάνει καλή πορεία μετά από χρόνια, εμπιστοσύνη grand φαβορί δεν αποπνέει. Η Έβερτον μετά τα γκάζια Αντσελότι, έπειτα από την ήττα με τη Νιούκαστλ, που έπιασαν τόπο κέρδισε την Λιντς εύκολα με 0-2. Παραδοσιακά η Έβερτον βάζει δύσκολα στη Γιουνάιτεντ και αυτό περιμένω και σήμερα. Το draw no bet του διπλού είναι στο 4.50 και θα το πάρω.

Μπέρνλι – Μπράιτον: Τεράστιες νίκες της Μπράιτον, με Τότεναμ και με Λίβερπουλ, δείχνουν ότι η δουλειά που γίνεται στους «γλάρους» από τον Πότερ αποδίδει. Σήμερα όμως το γήπεδο και ο αντίπαλος δεν προσφέρονται για το ποιοτικό ποδόσφαιρο που παίζει η Μπράιτον. Η Μπέρνλι είναι μία ιδιαίτερη ομάδα που πρέπει να συνδυάσεις δύναμη, τεχνική, στημένα και αρκετή εξυπνάδα για να την κερδίσεις. Το «Τερφ Μουρ» δεν είναι εύκολη έδρα όχι για ομάδες τύπου Μπράιτον, αλλά και για τις μεγάλες που φτύνουν αίμα για να περάσουν από εκεί. Θεωρώ τελείως λάθος τις αποδόσεις καθώς προκύπτουν από τις μεγάλες νίκες που έκαναν εσχάτως οι φιλοξενούμενοι. Σε φυσιολογικές συνθήκες το σετ θα ήταν ισορροπημένο. Θα πάω στον ξερό άσο του 3.75.

Άστον Βίλα – Άρσεναλ: Στη Βίλα, αν δεν το ξέρετε ήδη, παίζει ένα απίστευτο πουλέν που λέγεται Γκρίλις και πολύ θα ήθελα να τον δω σε μεγάλη ομάδα, κατά προτίμηση στη δική μου. Αν δείτε κάτι πόδια που έχει θα πείτε αυτός είναι γεννημένος για να παίζει μπάλα. Στα του παιχνιδιού τώρα, η Άρσεναλ είναι σε ανοδικό φεγγάρι σε εμφανίσεις αλλά όχι τόσο σε αποτελέσματα, είναι μία νέα ομάδα που προσπαθεί να σεταριστεί από έναν νέο αλλά φέρελπι τεχνικό. Της δίνω ψήφο εμπιστοσύνης σήμερα στο 2.60, με τη γκανιότα, καθώς θέλω να συμμετέχω στις προσφορές του Stoiximan.

Μίλγουολ – Σέφιλντ Γουέν.: Είναι ντέρμπι βάσει φόρμας, είναι και οι δύο σε ανοδική πορεία, εντάξει η Μίλγουολ έχει 3 σερί ισοπαλίες, αλλά με καλούς αντιπάλους. Η Σέφιλντ έχει αρχίσει να μετουσιώνει την ανωτερότητα της με νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι για τη θέση που βρίσκεται τώρα. Με πολύ ρίσκο και κάθε επιφύλαξη παίρνω το διπλό με draw no bet στο 2.90.

ΚΠΡ – Μπλάκμπερν: Αντιστοιχηματικές ομάδες και οι δύο, αποφεύγω να τις ποντάρω χρόνια τώρα. Μια ιδέα όμως στην ΚΠΡ θα την δοκιμάσω στην παρούσα φάση, πήρε τον φορ Όστιν και αυτός για κάποιο λόγο δείχνει ηγετική παρουσία στα τελευταία ματς που η ΚΠΡ είναι εξαιρετική. Έρχεται από σπουδαίο διπλό στη Γουότφορντ και αν κάνει ανάκαμψη ίσως είναι τώρα η ώρα. Άσος στο 3.10.

Δείτε εδώ τις μοναδικές συνδρομητικές μας υπηρεσίες με τους Premium Επαγγελματίες Tipsters μας να σας δείχνουν τον δρόμο για το ταμείο!

Μπάρνσλεϊ – Ντέρμπι: Η Ντέρμπι πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία μέσα στην εβδομάδα, καθώς το παιχνίδι της ακυρώθηκε και έγινε την επόμενη μέρα λόγω κακοκαιρίας. Έφαγε 3 γκολ από την προτελευταία Ρόδεραμ και το θετικό σερί του Ρούνι σταμάτησε άσχημα. Η Μπάρνσλεϊ είναι καλή φέτος, δηλαδή δεν πρόκειται να έχει τις περσινές περιπέτειες παραμονής αλλά ούτε και πλέι οφ τη βλέπω να φτάνει. Σήμερα όντας πιο ξεκούραστη θεωρώ πως μπορεί να βγάλει τον άσο του 2.50.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Τόλη Οικονομόπουλου στο Bet-Prognostika.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *