Προγνωστικά Σαββάτου (13/3): Για μοναδικό ρεκόρ ο Λέβα

Λιντς – Τσέλσι: Αντιστοιχηματική ομάδα η πρώτη. Τελείως απρόβλεπτη αλλά ο Μπιέλσα την έσωσε νωρίς νωρίς χωρίς προβλήματα. Αξία βάσει στατιστικής υπάρχει στο under 2.5 γκολ, καθώς ο Τούχελ ξεκάθαρα έδωσε βάσει στην άμυνα του, στα τελευταία 12 ματς έχει 10 under. Εσχάτως όμως μπορεί να βοηθήσει και η Λιντς με 4/6 under. Στο 2.15 το under στον Stoiximan.

Φούλαμ – Σίτι: Σίγουρη πρωταθλήτρια η Σίτι, δεν μπορεί να την προβληματίσει τίποτα. Έχασε το ντέρμπι από τη Γιουνάιτεντ, αλλά οι κόκκινοι του Μάντσεστερ δεν είναι ικανοί να κάνουν ντεμαράζ, είναι πολύ ασταθείς. Η Φούλαμ με τα πρόσφατα αποτελέσματα της έδειξε πως έχει λάδι το καντήλι της ακόμη και πλέον διεκδικεί επί ίσοις όροις παραμονή. Έχει μόλις δύο ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Δεν θα πάρω το 1Χ καθώς δεν βλέπω ήττα της Σίτι. Θα πάρω όμως το ξερό Χ στο 5.25!

Κάρντιφ – Γουότφορντ: Αν η Κάρντιφ θέλει να μπει στα πλει οφ το σημερινό ματς είναι κομβικό για αυτήν. Εκμεταλλεύτηκε το πρόγραμμα της, φορμαρίστηκε, επανήλθε μαζεύοντας αρκετούς πόντους, είναι αήττητη στα τελευταία 11 ματς και υποδέχεται σήμερα τη Γουότφορντ στο πιο σημαντικό της τεστ έως τώρα μέχρι το επόμενο. Στο 3.25 ο άσος και θα τον στηρίξω.

Gold: Το μοναδικό κανάλι εσωτερικών πληροφοριών με υψηλότατη επαλήθευση σημείων σε όλα τα αθλήματα, με Yield 13%+!

Μπόρνμουθ – Μπάρνσλεϊ: Εξαιτίας της πρόσφατης φόρμας της Μπάρνσλεϊ ο άσος είναι στο 2.25. Όχι άδικα καθώς οι φιλοξενούμενοι τρέχουν 7-1-0 στα πρόσφατα 8 ματς. Η Μπόρνμουθ όμως είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα και σήμερα οφείλει να το δείξει, διαφορετικά διακυβεύεται η παρουσία της στα πλέι οφ.

Λούτον – Σουόνσι: Οι Ουαλοί μπορεί να είναι αποτελεσματικοί αλλά στα τελευταία ματς είχαν τρομερή ρέντα και ίσως και μερική εύνοια της διαιτησίας. Η Λούτον είναι η επιτομή της σκληρής ομάδας και μέσα στην έδρας της είναι αξιοπρεπέστατη (6-6-4). Το 3.50 του άσου μου φαίνεται ψηλό και θα πάρω μια χαμηλή ζαριά.

Πορτ Βέιλ – Μπόλτον: Ένα φαβορί που είναι καβάλα στο άλογο ολοταχώς για την απευθείας άνοδο είναι αυτή τη στιγμή η Μπόλτον. 8-2-0 στα τελευταία 10 ματς που την έφεραν στην προνομιούχο 7η θέση αλλά μόλις 5 πόντους μακριά από την κορυφή. Η Πορτ Βέιλ είναι στο +6 από τη ζώνη παραμονής αλλά με την καλή επιθετική γραμμή που έχει δεν νομίζω να έχει προβλήματα.

Δείτε εδώ τις μοναδικές συνδρομητικές μας υπηρεσίες με τους Premium Επαγγελματίες Tipsters μας να σας δείχνουν τον δρόμο για το ταμείο!

Χετάφε – Ατλέτικο: Μια από τις χειρότερες επιθέσεις στην Ισπανία, που θα στερηθεί και τον βασικό στράικερ της, απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με παθητικό 18 γκολ σε 26 αγώνες. Η Χετάφε μετράει πρόσφατο ρεκόρ 1-1-6 στα τελευταία 8 και είναι στο +5 από τη γραμμή υποβιβασμού. Η Ατλέτικο όταν άφησε το πόδι από το γκάζι ήταν με σχεδόν διπλάσια βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες της. Η Μπαρτσελόνα μείωσε στους 6 και η Ρεάλ στους 8. Με μεσοβδόμαδο ματς με την Τσέλσι να έρχεται θέλει σήμερα να τελειώνει νωρίς. Οπότε θα πάρω το διπλό με under 2.5 γκολ που πληρώνει με 3.10 στον Stoiximan.

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν: 9 γκολ υπολείπεται ο Λεβαντόφσκι από το να σπάσει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Μίλερ από το 1972 με τα 40 γκολ σε μία σεζόν. Με 10 ματς να απομένουν εικάζω πως ο Πολωνός θα το καταρρίψει και η ομάδα του θα τον βοηθήσει σε αυτόν του τον άτυπο αγώνα. Στη Μπάγερν έχουν βαρεθεί να κατακτούν τίτλους που σειρά παίρνουν τέτοια ρεκόρ! Εξαιρετική δουλειά από τους Γερμανούς και περισσότερο από τον προπονητή τους! 2 και over 3.5 γκολ σε απόδοση 2.25.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Τόλη Οικονομόπουλου στο Bet-Prognostika.com

Join στο Δωρεάν κανάλι μας στο Telegram και μείνειε άμεσα ενημερωμένοι στο κινητό σας για όλα τα προγνωστικά που ανεβαίνουν καθημερινά.

Η νέα σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/BetPrognostikaStoixima/

To private group μας για να έχετε άμεσα ειδοποιήσεις για τις στήλες που ανεβαίνουν: https://www.facebook.com/groups/BetPrognostika/Περιοχή συνημμένων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *