Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα Καναρίνια φωνής Τιμπράντο Εσπανιόλ με καταγωγή απο την Χωριστή Δράμας

Η εκτροφή των καναρινιών τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους και υπάρχουν αρκετές ράτσες για όλα τα γούστα, καθώς υπάρχουν τα καναρίνια φωνής, χρώματος και τύπου.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στην Νάπολη της Ιταλίας συμμετείχαν πολλοί Έλληνες εκτροφείς και πολλοί εκτροφείς απο την πόλη της Δράμας, ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα Καναρίνια Τιμπράντο Εσπανιόλ που η κατηγορία τους είχε πάνω απο 29.000 χιλιάδες συμμετοχές και έγινε viral σε μεγάλα κανάλια έχει καταγωγή απο την Χωριστή Δράμας και ακούει στο όνομα Τάσος Μητάκος.

Ο Τάσος Μητάκος είναι 30 χρόνων και ζει στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την εκτροφή των καναρινιών απο πολύ νεαρή ηλικία και συγκεκριμένα απο την ηλικία των 14 ετών, πέρσι κατάφερε να κατακτήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλι με αρκετές συμμετοχές και φέτος έσπασε τα σύνορα της Ελλάδας και έφερε μια παγκόσμια διάκριση που σίγουρα μόνο περιφάνεια μπορεί να μας γεμίζει.

Δείτε τι είχε γράψεια μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων:

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τιμπράντο και το Χρυσό Μετάλλιο στην Ιταλία φαινόταν αδύνατον να επιτευχθεί λογο της δυσκολίας που το συνοδεύει , όμως επιβεβαιωσαμε ότι βρισκόμαστε ψηλά στις προσδοκίες και τους στόχους. Το επόμενο στάδιο είναι η αναπαραγωγή γραμμής και η μεταβιβαση της ποιότητας των χαρακτηριστικών.Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την στήριξη σας , και ιδιαίτερα ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τον Σύλλογο Καναρινιών Φωνής Ελλάδος ( Συκφε ).

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Τάσο Μητάκο ο οποίος δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος για αύτη την διάκριση καθώς πιάνουν τόπο οι προσπάθειες που κάνω απο τα 14ρα μου και πιστεύω οτι αυτή η διάκριση έρχεται μετά απο πολύ αγώνα. Τόσα χρόνια που ασχολούμαι με την εκτροφή γνώρισα πολλούς ανθρώπους και πραγματικά αυτές οι γνωριμίες που στην συνέχεια εξελίχθηκαν σε μεγάλες φιλίες και αυτό νομίζω είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο. Θέλω να αφιερώσω αυτή την επιτυχία στην Ελλάδα και επίσης στην οικογένεια και τους στενούς μου ανθρώπους και την στήριξη τους.

Δείτε το σχόλιο των ράδιο αρβύλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *