Φουλ πρόγραμμα με την 3η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία

Με την 3η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νόμου μας το Σάββατο με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16:00.Πάμε να δούμε αναλυτικά τα 7 παιχνίδια με την ομάδα του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου να έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική:


Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Γ.Σ. Προσοτσάνης 


Από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής.Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σημαντικό διπλό 1-0 μέσα στη Νέα Αμισό και θέλουν να βάλουν δύσκολα στην πρωταθλήτρια Προσοτσάνη που ξεκίνησε την χρονιά από το σημείο που την ολοκλήρωσε πέρσι με συνεχόμενες νίκες.

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Α.Ε. Καλαμπακίου 


Πολύ καλό και το συγκεκριμένο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν την ποιότητα να κοιτάξουν στα μάτια την κυπελλούχο ομάδα του Καλαμπακίου που ξεκίνησε πολύ καλά την χρονιά με 2 νίκες σε 2 αγώνες.

Ορφέας Χωριστής – Φίλιπποι Δοξάτου 


Η τρίτη ομάδα που έχει το απόλυτο με 2 νίκες σε 3 αγώνες είναι ο ενισχυμένος φέτος Ορφέας Χωριστής παίζοντας μάλιστα τις δύο πρώτες αγωνιστικές εκτός έδρας σε Άγιο Αθανάσιο και Αμπελόκηπους.Στο πρώτο του εντός έδρας τώρα φιλοξενεί την πάντα υπολογίσιμη ομάδα του Δοξάτου που έχει παίξει ένα παιχνίδι μόνο μέχρι τώρα τη νίκη της πρεμιέρας με 2-3 μέσα στην Αλιστράτη.

Μακεδονικός Αλιστράτης – Δόξα Πετρούσας 
Πρεμιέρα για την Πετρούσα στο πρωτάθλημα μια και την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό και το 2ο ματς με το Νευροκόπι εντός έδρας θα γίνει την Τετάρτη.Φιλοξενείτε από την ενισχυμένη Αλιστράτη που ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στη μεγάλη κατηγορία μετά την ήττα της πρεμιέρας από το Δοξάτο. 

Α.Ε. Αμπελοκήπων – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 


Δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι στο Κραχτίδη για δύο ομάδες που πέρσι έπαιξαν ποιοτικό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουν και φέτος να είναι ψηλά στη βαθμολογία.Οι Αμπελόκηποι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη έχοντας μια ισοπαλία και μια ήττα μέχρι τώρα, μια νίκη και μια ήττα για την ομάδα της Νέας Αμισού.

Άρης Καλαμώνα – Α.Ε. Καλή Βρύσης


Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε ακόμη για μονόδρομο νίκης και εξάποντα παραμονής, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όμως το ματς είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες και κυρίως για τους γηπεδούχους που παίζουν καλό ποδόσφαιρο αλλά μετρούν δύο ήττες σε δύο αγώνες.

Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου – Δόξα Βώλακα


Κλείνουμε με το ντέρμπι του Λεκανοπεδίου και ένα ιδιαίτερο ματς για τον προπονητή του Βώλακα Λευτέρη Ροδίτη που πέρσι ήταν στον πάγκο του Ακρίτα και τώρα στον Βώλακα.Ένα ματς και μια ήττα για τον Ακρίτα μέχρι τώρα που ήταν πολύ καλός όμως στο ματς με το Καλαμπάκι, μια νίκη και μια ήττα ο απολογισμός για τον φιλόδοξο Βώλακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΓ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *