Στοίχημα σήμερα. Από Θεσσαλονίκη… Ιταλία ως το 3.00!

Ο Scorakias επιστρέφει με προγνωστικά από τα εγχώρια πρωταθλήματα μετά την εξαιρετική βραδιά της Πέμπτης, που το απόλυτο χάλασε από την Λουντογκόρετς, αλλά βγήκαν δύο αποδόσεις σήμερα αρκετά πάνω από το διπλασιασμό.

Ο Άρης υποδέχεται το νεοφώτιστο Λεβαδειακό και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του. Τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας ήταν ενθαρρυντικά και επιβεβαιώνουν σε ένα βαθμό τον ντόρο που έγινε για τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι. Από την άλλη ένας Λεβαδειακός που πρέπει να προσαρμοστεί και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν πιστεύω ότι θα βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, από τους οποίους περιμένω να καθαρίσουν το ματς για να αποφύγουν ενδεχόμενη γκέλα. Σε απόδοση 2.30 να προηγηθεί ο Άρης με 2-0.

Από Θεσσαλονίκη πηγαίνουμε Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα της Νάπολι με τη Μόντσα. Ίδια λογική και εδώ, αφού μια ομάδα που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει μια νεοφώτιστη. Η Νάπολι ήταν καταιγιστική απέναντι στη Βερόνα, ενώ η Μόντσα ηττήθηκε εντός έδρας από την Τορίνο στην πρεμιέρα. Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι δεν θα κάνουν το ίδιο λάθος με την πρεμιέρα και θα προηγηθούν και μάλιστα με δύο γκολ απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα μέτρα τους.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα σήμερα στο Koubanezos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *