Στοίχημα μπάσκετ. Κλειστό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, παιχνίδι ως… 10.00

Καλημέρα σε όλους. Με σπασμένα τα φρένα από τα σερί ταμεία, επανερχόμαστε στα προγνωστικά μπάσκετ με επιλογές από τη Euroleague.

Παναθηναϊκός vs Μονακό απόψε. Επιτέλους νίκη για τους «πράσινους» που υπέταξαν την ελλιπέστατη Μπασκόνια με 75-63. Η διαφορά μαζεύτηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο με ένα σερί του άφαντου μέχρι τότε Μπάλντουιν. Εξαιρετικός ο Νέντοβιτς με 16 πόντους. Θετικό ντεμπούτο για τον Στέφαν Γιόβιτς που έπαιξε σχεδόν 20 λεπτά. Επιστρέφει ο τραυματίας Παπαγιάννης, όμως εκτός θα μείνει για 1 μήνα ο Παπαπέτρου λόγω ενός χειρουργείου στο πρόσωπο.

Αργεντινή – Κολομβία. Οι αναμνήσεις μιας… πεντάρας. Γράφει ο δημοσιογράφος Νικόλαος Μποζιονέλος

Από την άλλη, δύο σερί ήττες στην παράταση έχει η Μονακό. Την Παρασκευή ηττήθηκε από τη Ρεάλ με 84-90 (66-66 κ.δ). Εξαιρετικοί οι Άλφα Ντιαλό και Ντουέιν Μπέικον με 19 πόντους αντίστοιχα. Απελπιστικά άστοχος ήταν ο Μάικ Τζέιμς με 3/19 σουτ! Προχθές ηττήθηκε στο ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος με 106-115 (96-96 κ.δ.)  από τη Μετροπολιτάνς.

Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη καθώς, η Μονακό λογικά θα βγάλει αντίδραση και ο Παναθηναϊκός δείχνει πολύ ανεβασμένος. Σε αυτή την αναμέτρηση θα πάω το εύρος διαφοράς νικητή 1 έως 8, καθώς πιστεύω πως θα δούμε κλειστό παιχνίδι. Ακόμη θα πάω και σε μία επιλογή αρκετά πιθανή στα μάτια μου. Ο Τζέρεμι Έβανς να δώσει over 0,5 ασίστ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά μπάσκετ στο Koubanezos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *