Ρεπό και ξεκούραση για τους παίκτες της Δόξας σήμερα!

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν από το επιβαρυμένο πρόγραμμα είχαν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας, καθώς σήμερα ο Θανάσης Κολιτσιδάκης έδωσε ρεπό και σε συνδυασμό με την ημέρα τιμήθηκε η Τσικνοπέμπτη! Αναλυτικά τι δημοσίευσε η ΠΑΕ Δόξα Δράμας:

«Ρεπό είχε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας καθώς ο Θανάσης Κολιτσιδάκης έκρινε πως σε συνδυασμό με την σημερινή γιορτή της Τσικνοπέμπτης θα ήταν χρήσιμη μια ημέρα ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές που παρουσιάζονται ιδιαίτερα καταπονημένοι από το συνεχόμενο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Με την ευκαιρία η Διοίκηση της ΠΑΕ φρόντισε να ετοιμάσει μια μικρή γιορτή.

Αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος στο αθλητικό κέντρο Νικοτσάρας Διοίκηση , ποδοσφαιριστές, προπονητές και μέλη της ομάδας μας απόλαυσαν τα εδέσματα τα οποία ανέλαβε να ψήσει ο φροντιστής της ομάδας Μίλτος Αθανασιάδης.

Παράλληλα ένας ακόμη ποδοσφαιριστής είχε την τιμητική του καθώς ο ‘Αντερσον γιόρτασε τα γενέθλιά του και η ΠΑΕ του επιφύλασσε όπως συνηθίζει έκπληξη με τούρτα, την οποία του πρόσφερε ο Βάντερσον!

Για μια ακόμη φορά έγινε αντιληπτό πως το κλίμα στην φετινή χρονιά είναι άριστο και πως άπαντες ως οικογένεια ,ακόμη και μετά από κακό αποτέλεσμα καταφέρνουν να παραμένουν ενωμένοι και δυνατοί.

Αύριο το πρωί είναι το επόμενο ραντεβού εκ νέου στο Νικοτσάρας μια ημέρα πριν το ταξίδι μέσω Αθηνών για το Ηράκλειο για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.»

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *