Προσοτσάνη Γ.Σ. : Επίσημα στην Προσοτσάνη ο Τάσος Λυκιδης

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ της Dramasport για την μεταγραφή του Τάσου Λυκιδη στους υπερπρωταθλητες. Δείτε αναλυτικά της ανακοίνωση της Προσοτσάνης:

Παίκτης της Προσοτσάνης είναι από σήμερα ο 21χρονος επιθετικός (γεν. 19-09-2001) Λυκίδης Τάσος με ελεύθερη μεταγραφή από το Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των περσινών υπέρ-πρωταθλητών της Δράμας, έχει γεννηθεί στη Δράμα με καταγωγή από το Κάτω Νευροκόπι, χωρίς όμως να έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα της αντρικής του Ακρίτα, καθώς σε ηλικία 14 ετών μεταπήδησε στην Κ15 της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.
Πανδραμαϊκός και Σιταγροί τη σεζόν 2016-2017 ήταν οι δύο επόμενοι σταθμοί του και το 2017-2018 πήρε μεταγραφή για την Κ19 της Δόξας Δράμας, εκεί όπου έμεινε για 1 ½ χρόνο.
Επιστροφή για 6 μήνες στον Πανδραμαϊκό και στην 1η σεζόν της πανδημίας στον Ορφέα Χωριστής όπου αναδείχθηκε και 1ος σκόρερ της ομάδας με 6 γκολ.
Από το καλοκαίρι του ’20 μέχρι και την τελευταία μέρα του 2022 φορούσε τη φανέλα του Ξηροποτάμου με τον οποίο σε 1 ½ ουσιαστικά σεζόν σκόραρε 21 γκολ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας.
Καλώς ήρθες Τάσο στην οικογένεια της Προσοτσάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *