Προσοτσάνη – Αμπελόκηποι και Καλαμπάκι – Καλαμώνας ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Α’ κατηγορίας

Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο στις 15:00 το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας.

Η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος Προσοτσάνη θα επιδιώξει να κάνει το 4 στα 4 υποδεχόμενη την ομάδα που την δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλη πέρσι κατακτώντας την 2η θέση την ομάδα των Αμπελοκήπων.

Οι Αμπελόκηποι που θα έχουν για νέο προπονητή στον πάγκο τον Ντίνο Τενξίζογλου και θέλοντας να κάνουν μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα μετά το κακό ξεκίνημα με 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα διεξαχθεί στον Άγιο Αθανάσιο όπου η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του Καλαμπακίου με 2 νίκες και 1 ήττα μέχρι τώρα θα υποδεχθεί τον ενισχυμένο με πολλές μεταγραφές την τελευταία ημέρα της περιόδου Άρη Καλαμώνα.

Στο γήπεδο Πετρούσας η τοπική Δόξα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 2 νίκες, θα υποδεχθεί τον ποιοτικό φέτος Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου που προέρχεται από την μεγάλη ανατροπή της Τετάρτης από 2-0 σε 3-2 με αντίπαλο το Δοξάτο.

Πολύ καλό παιχνίδι περιμένουμε να γίνει και στο γήπεδο της Φτελιάς που χρησιμοποιεί ως έδρα το Δοξάτο, με τους Φίλιππους να φιλοξενούν τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού που ήδη έχει 2 στα διπλά με το ίδιο σκορ 1-2 σε Καλαμώνα και Αμπελόκηπους.

Ντέρμπι εξάποντο παραμονής Αλιστράτη – Νευροκόπι

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, είναι το ματς που θα γίνει στην Αλιστράτη με τον τοπικό Μακεδονικό να φιλοξενεί τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου.

Οι γηπεδούχοι με τελείως διαφορετικό ρόστερ πλέον μια και αποχώρησαν από την ομάδα 7 ποδοσφαιριστές βλέπουν ως μονόδρομο τη νίκη μετά τις δύο εντός έδρας ήττες με Δοξάτο και Πετρούσα.

Από την άλλη μεριά και η νεανική ομάδα του Ακρίτα που μετράει τρεις ήττες βλέπει αυτό το παιχνίδι ως μια καλή ευκαιρία να πάρει τα πάνω της η ομάδα και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Πραγματικό εξάποντο παραμονής.

Βώλακας – Ξηροπόταμος και Καλή Βρύση – Άγιος Αθανάσιος στη μάχη των βαθμών

Το πρόγραμμα κλείνει με δύο ακόμη πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στον Βώλακα η τοπική Δόξα πάντα δυνατή στην έδρα της θέλει το τρίποντο απέναντι στον πολύ καλό και φέτος Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου που μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Προσοτσάνη πέτυχε δύο νίκες με Καλαμπάκι και Καλή Βρύση παίζοντας και πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Τέλος στη Καλή Βρύση η τοπική ομάδα που δεν ξεκίνησε καλά την χρονιά έχοντας 3 ήττες αλλά πάντα είναι μια αξιόμαχη ομάδα, φιλοξενεί τον Άγιο Αθανάσιο που έχει 1 νίκη και 2 ήττες αλλά με δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει η ομάδα του Ορφέα Χωριστής.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ-ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ-ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ
ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ-ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *