Πολυβόλο Ηρακλής Αδριανής κέρδισε 5-0 τον αποδεκατισμένο Άρη Φωτολίβους: Κατάμεστο γήπεδο και απονομή κυπέλλου για τους πρωταθλητές του πρώτου ομίλου

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στην διαδικασία των πλέιοφ ανόδου ο Ηρακλής Αδριανής κερδίζοντας με το επιβλητικό 5-0 τον λαβωμένο με πολλές και βασικές απουσίες Άρη Φωτολίβους.

Οι γηπεδούχοι ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο από το ξεκίνημα του ματς έχοντας πριν το 1-0 με το εύστοχο πέναλτι του Δημητριάδη, δύο τεράστιες ευκαιρίες με δοκάρι του Ζουρνατζή και τέτατετ του Δημητριάδη που απέκρουσε ο Πούλας.

Το περίεργο είναι ότι μετά το 35’ που έμεινε με 10 παίκτες το Φωτολίβος και μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, μάλλον οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ρουμελιώτη στο 44’ για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι.

Στο β’ μέρος πολύ νωρίς έγινε το 2-0 από τον Δημητριάδη που αποβλήθηκε για χειρονομία στην κερκίδα, ο Ηρακλής όμως χτύπησε στην κόντρα, είχε πολλές δυνάμεις, βοήθησαν και οι αλλαγές και ήρθαν άλλα τρία γκολ με Σκριτζόβαλη και 2 τέρματα του καλύτερου παίκτη του ματς του κεντρικού μέσου Καλογριά.

Φάσεις αγώνα

Στο 2’ μπαίνει από αριστερά ο Ζουρνατζής δυνατό σουτ στο κάθετο δοκάρι.

Στο 16’ ο Λέκοβιτς ατομική προσπάθεια μπαίνει στην περιοχή και πέφτει από μαρκάρισμα αντιπάλου παίζεται λέει ο ρέφερι της αναμέτρησης.

Στο 28’ τέτατετ ο Δημητριάδης σουτ σωτήρια διώχνει σε κόρνερ ο Πούλας. Στο κόρνερ χέρι και πέναλτι που εκτελεί εύστοχα ο Δημητριάδης παρότι έπεσε σωστά και βρήκε την μπάλα ο Πούλας χωρίς όμως να την αλλάξει πορεία.

Στο 45’ από γέμισμα του Κίτσινου μπαίνει τέτατετ από πλάγια ο Ρουμελιώτης το σουτ λίγο άουτ.

Στο 51’ ο Δημητριάδης με ωραία σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 2-0. Αποβάλλεται όμως με απευθείας κόκκινη κάρτα ο σκόρερ για χειρονομία προς τους φιλάθλους του Φωτολίβους.

Στο 74’ ο Σκριτζόβαλης σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 3-0.

Στο 80’ ωραίο γύρισμα του Λιόντας και ο Καλογριάς με ωραίο σουτ στην κίνηση θα κάνει το 4-0.

Στο 82’ και πάλι ο Καλογριάς με ατομική προσπάθεια και ωραίο πλασέ θα κάνει το 5-0.

Εορταστικό κλίμα και απονομή πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Β’ κατηγορίας

Εορταστικό κλίμα στο γήπεδο Αδριανής με τις κατάμεστες κερκίδες, άφθονη σαμπάνια και τους φιλάθλους να γίνονται ένα με την ομάδα και να παηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Β’ κατηγορίας.

Στο τέλος της αναμέτρησης είχαμε και την σχετική απονομή.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Πέτρος Ραβίκαλης με βοηθούς Μάνο Παστιάδη και Στέφανο Τζιερτζίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΡΙΑΝΗΣ(Γιάννης Γρηγοριάδης): Κοτσάκι, Πρίτσιου, Κουγιουμτζής, Νότας(88’ Τανίδης), Κεσίδης, Ζούφι, Γιαννακόπουλος(64’ Μαυρίδης), Δημητριάδης, Σκριτζόβαλης(88’ Μπουντάκης), Καλογριάς(88’ Άντζας), Ζουρνατζής(69’ Λιόντας).

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Γιάννης Όμπασης): Πούλας, Σοπελίδης, Χαρπαντίδης, Γιαριτζίδης, Παρασκευάς, Λέκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Μυτσκίδης, Κίτσινος(83’ Δικταπανίδης Ανέστης), Ρουμελιώτης, Δικταπανίδης Χρήστος(49’ Τασσάκης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *