ΠΑΟ… Αγρίνιο ως και 2.37

Τέσσερις  μέρες μετά την ήττα του από τον ΠΑΣ, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο ίδιο γήπεδο απέναντι στον Παναιτωλικό. Στον 1ο γύρο, οι πράσινοι είχαν κερδίσει με 2-1. Από το Αγρίνιο, έχουν φύγει αλώβητοι στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους και μάλιστα χωρίς να δεχτούν γκολ. Στις δύο απ’ αυτές κέρδισαν με 1-0, ενώ πέρυσι έφυγαν με τη λευκή ισοπαλία. Σε 10 αγώνες έχουν 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Άρχων της αναμέτρησης θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο Μακεδόνας ρέφερι, έχει σφυρίξει σε 11 αγώνες πρωταθλήματος, έχει δώσει 65 κίτρινες κάρτες και έχει καταλογίσει 5 πέναλτι. Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα που κερδίζει συχνά πέναλτι, έχοντας μέχρι στιγμής 8 στη φετινή σεζόν. Η συγκεκριμένη επιλογή στη σημερινή αναμέτρηση δίνεται στο 2.37.

Εκτός από το πέναλτι όμως, υπάρχουν και άλλα ειδικά στοιχήματα που αξίζουν και δείτε και στοιχηματική εκπομπή απόψε, στις 22:00, με Μποζιονέλος και στοίχημα). Πιστεύω πως οι δυο ομάδες θα μπουν προσεκτικά στην αναμέτρηση. Άλλωστε και οι δυο θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους. Η διπλή ευκαιρία σε ημίχρονο/τελικό με 1Χ/2Χ σε απόδοση 2.08 μου αρέσει.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *