Πανόραμα – AO Προσοτσάνης 22-19 | Δεν τα κατάφερε στο Πανόραμα η Προσοτσάνη

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών πανηγύρισε το Πανόραμα που επικράτησε με 22-19 της Προσοτσάνης στο εξ’αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

Όπως ήταν φανερό και οι δύο ομάδες ήταν επηρεασμένες από την πολύμηνη διακοπή του πρωταθλήματος, κάτι που φάνηκε κατά διαστήματα στον αγώνα. Οι γηπεδούχες ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με διαφορά 2-3 τερμάτων, την οποία όμως οι φιλοξενούμενες κάλυψαν δείχνοντας να έχουν σωστές επιθετικές επιλογές με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 10-10.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι είχε την ίδια εικόνα καθώς το σκορ είχε συνεχείς εναλλαγές και ήταν αμφίρροπο. Λάθη υπήρχαν και από τις δύο ομάδες, όμως στα κρίσιμα σημεία οι επεμβάσεις της Κουτσιμανή έδωσαν αμυντικά τις λύσεις στο Πανόραμα που κατάφερε τελικά να δείξει ψυχραιμία και να πάρει τη νίκη και τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Με αυτή τη νίκη το Πανόραμα βρίσκεται στην 3η θέση του 2ου ομίλου με 2 βαθμούς ενώ η Προσοτσάνη στην 4η χωρίς βαθμό.

HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ – AO ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 22-19

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 6-2, 8-5, 8-7, 9-8, 10-10 (ημχ.) 12-13, 16-15, 18-16, 18-17, 19-17, 22-19

HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Έλλη Κουμιτσάρσκα): Κουτσιμανή, Νταντίρα, Αναστασιάδου, Λιούκα 1, Κουρκουλάκη, Παπαδοπούλου Γ. 2, Τσαρτσίου, Κυρικλίδου 3, Ιωαννίδου, Αμανατίδου 2, Προκοπίδου 5, Μήγγα, Καραβέλη 5, Τσαουσίδου 1, Κουλούρη, Παπαδοπούλου Α. 3.

ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Κιάκος): Ράτσικα, Λεωνίδου, Παύλου 3, Λαζαρίδου, Σεβδίλη 6, Κυριακίδου, Κοτίδου, Σαμπατζή 4, Μελαμνή, Σπυρίδου, Ιωαννίδου, Δικμάνη, Τσαλκίδου 1, Καλαϊτζίδου 1, Αμβροσιάδου 4.

Διαιτητές: Βαγγελτζίκης – Τορνικίδης, Δίλεπτα: 6-4, Πέναλτι: 5/5-2/5

Πηγή: e-handball.gr

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *