ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 2020-2021 : Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή και ήρθε η ώρα να θυμηθούμε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν σε αυτό.

Ο Πανδραμαϊκός μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα διατηρώντας τον βασικό κορμό του σε μεγάλο βαθμό και αντικαθιστώντας τους παίκτες του ροτέισον, ανεβάζοντας αισθητά την ποιότητα της ομάδας.

Αναλυτικά αποχώρησαν το καλοκαίρι οι Διαμαντίδης, Τσελέπης, Βασιλειάδης, Βραμέντζαλης, Παπαγεωργίου, Αθανασιάδης, Παγκάκης, Γιαννίκης, Γεωργηεφένδης, Υψηλός και Χατζηδιάκος, ενώ στη θέση τους αποκτήθηκαν οι Θεοδωρίδης, Κωνσταντάρας, Αναστασιάδης, Μοσχόπουλος, Γρηγοριάδης, Τζάρτζαλος, Ζηλιαχώβαλης, Τσάκωνας, Ιορδανίδης, Μπαντής, Παπαδόπουλος, Σεπαρδάνης, Ζήσης, Χαραλαμπίδης, Μπίλης ενώ αίσθηση προκάλεσαν η ηχηρή μεταγραφή του Μουδούρογλου και η επιστροφή του Πατένταλη μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Προπονητής παρέμεινε για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Μπάμπης Καζεπίδης με βοηθό του τον Κώστα Χαλβατζή.

Στις 11 Οκτωβρίου για την πρώτη αγωνιστική, ο Πανδραμαϊκός αιφνιδιάστηκε και ηττήθηκε στην Αλεξανδρούπολη με 1-0 χάρη σε ένα πέναλτι του Πατσιώρα στο 19΄ και παρά την καλή του εμφάνιση, μπήκε με το αριστερό στο πρωτάθλημα.

Η σύνθεση του Πανδραμαϊκού στην πρεμιέρα: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Πατένταλης, Κωνσταντάρας, Τσάκωνας, Ζηλιαχώβαλης, Θεοδωρίδης, Belmani, Μουδούρογλου, Μπερούκας, Ιορδανίδης, Αχαλινόπουλος, Αϊβάζης.

Μια εβδομάδα μετα ακολούθησε το πρώτο ντέρμπι της σεζόν απέναντι στον πάντα δυνατό Νέστο Χρυσούπολης. Ο Νέστος ευτύχησε να προηγηθεί με τον Baykara  στο 28’ όμως η συνεχής πίεση του Πανδραμαϊκού έφερε μια συγκλονιστική ανατροπή στα τελευταία λεπτά με πρώτο τον Belmani να ισοφαρίζει στο 88’ και εν συνεχεία στο 7ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπερούκας με ένα ιδανικό τελείωμα έδωσε την πρώτη νίκη της σεζόν στον Πανδραμαϊκό. Η αποβολή του Αϊβάζη με τη λήξη του αγώνα ήταν το μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρησης.

Για τον Πανδραμαϊκό αγωνίστηκαν οι εξής: Κιουμουρτζής, Μοσχόπουλος, Κονταξής, Αϊβάζης, Κωνσταντάρας, Πατένταλης, Αχαλινόπουλος, Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Μπερούκας, Belmani, Γρηγοριάδης.

Η 21η Οκτωβρίου αποδείχτηκε η ευκολότερη ημέρα της σεζόν καθώς ο Πανδραμαϊκός στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής φιλοξενήθηκε από την αδύναμη Αναγέννηση Θαλασσιάς. Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα, ακολούθησε ένα εκρηκτικό δεύτερο, στο οποίο ο Μπερούκας με δύο τέρματα στο 56’ και το 71’ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα και ο Μουδούρογλου στο 73’ με το πρώτο του φετινό τέρμα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Πανδραμαϊκού 4 ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της σεζόν απέναντι στον Ηρακλή.

Η σύνθεση της ομάδας: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς (46’ Κονταξής), Ιορδανίδης (46’ Μοσχόπουλος), Τσάκωνας, Κωνσταντάρας, Πατένταλης, Αχαλινόπουλος (82’ Ζηλιαχώβαλης), Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Γρηγοριάδης (46’ Belmani), Μπερούκας (77’ Φουστέρης).

25 Οκτωβρίου 2020. 4η Αγωνιστική, Δημοτικό στάδιο Δράμας. Ο Ηρακλής παρά το κακό ξεκίνημα της σεζόν ήρθε στη Δράμα με τον αέρα του φαβορί και με μοναδικό σκοπό τους 3 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι, ενισχυμένοι μετά την επιστροφή του Διαμαντίδη δεν σκόπευαν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Και στο γήπεδο φάνηκε ποιος το ήθελε περισσότερο. Ο καλύτερος Πανδραμαϊκός δεν κινδύνευσε ουσιαστικά καθόλου ενώ κατάφερε να προηγηθεί στο 40’ με τον Μουδούρογλου. Με μία εξαιρετική διαχείριση του 90λεπτου το σκορ διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, και η νίκη αυτή ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα καθώς όλες οι εφημερίδες και τα σάιτ της χώρας έκαναν εκτενή αναφορά στη μεγάλη νίκη των Δραμινών απέναντι σε μια τόσο βαριά φανέλα όπως αυτή του Ηρακλή. Βαθμολογικά ο Πανδραμαϊκός εδραιώθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας μόλις 1 βαθμό μακριά από την κορυφή και ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος ενόψει του επόμενου αγώνα στον Σοχό.

Η εντεκάδα του ντέρμπι: Κιουμουρτζής, Κονταξής, Κεχαγιάς, Κωνσταντάρας, Αχαλινόπουλος, Αϊβάζης, Πατένταλης, Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Belmani, Μπερούκας, Τσάκωνας, Ζηλιαχώβαλης, Διαμαντίδης, Αναστασιάδης.

Και ενώ άπαντες περίμεναν τον επόμενο αγώνα στο Σοχό, έσκασε η βόμβα.

Ο 1 μήνας που ανακοινώθηκε ήταν εν τέλει στάχτη στα μάτια. Ακολούθησε μία πολύ δύσκολη περίοδος 5 μηνών για τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες τους οι οποίοι στην πλειοψηφία έκαναν μαύρες γιορτές. Οι περισσότερες ομάδες αδυνατούσαν να πληρώσουν τους παίκτες τους ενώ η αποχή από τις προπονήσεις ελαχιστοποιούσε αρκετά τις ελπίδες για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Μία ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία των Εθνικών κατηγοριών μόλις είχε γραφτεί. Στο διάστημα αυτών των μηνών ο Πανδραμαϊκός δεν διέλυσε. Η συχνή επικοινωνία του προπονητή με τους παίκτες, και η διατήρηση τους σε όσο το δυνατό καλύτερη φόρμα διατηρούσε μια συγκρατημένη αισιοδοξία ενόψει πιθανής επανεκκίνησης. Μιας επανεκκίνησης η οποία ήρθε όσο αιφνιδιαστικά είχε έρθει και η διακοπή.

Στις 4 Απριλίου ο Πανδραμαϊκός επιστρέφει στα γήπεδα, όμως κάποιες καταστάσεις έχουν αλλάξει. Στα του ομίλου, η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα αδύναμη να ανταπεξέλθει οικονομικά, ενώ στα της ομάδας ο εκ των αρχηγών και επί 10 χρόνια στρατιώτης της Λίπο Κλέο, καθώς και ο Τσάκωνας αποχώρησαν από το ρόστερ. Χωρίς να πραγματοποιήσει κάποια νέα προσθήκη, ο Πανδραμαϊκός ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη και συνέχισε το πρωτάθλημα όπως ακριβώς είχε σταματήσει. Ικανοποιητικό ποδόσφαιρο, κατοχή μπάλας, και δυο επιθετικοί σε φόρμα ήταν αρκετά για να βάλουν άλλους 3 βαθμούς στο σακούλι. Μπερούκας στο 15’, και Μουδούρογλου στο 35’ έγραψαν το τελικό 0-2 και τα βλέμματα στράφηκαν άμεσα στο επόμενο παιχνίδι.

Οι έντεκα της επανεκκίνησης: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Κωνσταντάρας, Πατένταλης, Αναστασιάδης, Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Αχαλινόπουλος, Μπερούκας, Μπαντής, Παυλίδης, Belmani, Διαμαντίδης.

Η 6η Αγωνιστική δεν κύλισε ιδανικά για τον Πανδραμαϊκό καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα του με την Α.Ε. Εύοσμου η οποία ταξίδεψε στη Δράμα με απουσίες και σημαντικότερη αυτή του βασικού της τερματοφύλακα. Ο Πανδραμαϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα, έχασε μεγάλες ευκαιρίες αλλά του έλειψε το γκολ. Το τελικό σκορ σήμαινε απώλεια βαθμών, όμως δεν χάθηκε η επαφή με την κορυφή.

Αγωνίστηκαν οι εξης: Κιουμουρτζής, Παπαδόπουλος (71’ Φουστέρης), Κονταξής, Κωνσταντάρας, Αϊβάζης, Διαμαντίδης, Αχαλινόπουλος (66’ Αναστασιάδης), Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Belmani (71’ Πατένταλης), Μπερούκας.

Μία εβδομάδα μετά ακολούθησε η αναμέτρηση με το Διδυμότειχο. Μια ομάδα χαμηλά στη βαθμολογία αλλά απρόβλεπτη καθώς σχεδόν όλοι οι αγώνες της είχαν κριθεί οριακά. Ο αγώνας ήταν σε μεγάλο βαθμό ένας επιθετικός μονόλογος των παικτών του Μπάμπη Καζεπίδη, οι οποίοι έφτασαν πολλές φορές στην αντίπαλη εστία χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να την παραβιάσουν. Η λύση εν τέλει ήρθε από το κεφάλι του Σάββα Μουδούρογλου 17 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα έπειτα από σέντρα ακριβείας του Κονταξή, στην πιο αγχωτική μέχρι στιγμής νίκη στο πρωτάθλημα.

Τη νίκη στον Πανδραμαϊκό έφεραν οι: Κιουμουρτζής, Μοσχόπουλος, Κονταξής, Αϊβάζης, Belmani, Πατένταλης, Αναστασιάδης, Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Διαμαντίδης, Μπερούκας, Φουστέρης, Αχαλινόπουλος, Γρηγοριάδης, Μπαντής.

Στις 28 Απριλίου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής ο Πανδραμαϊκός ταξίδεψε στην Ξάνθη για την αναμέτρηση με τον Άρη Αβάτου ο οποίος καιγόταν για βαθμούς στη δική του μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Η Δραμινή ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άρχισε να απειλεί μόλις από το 2’ αλλά αυτός που προηγήθηκε ήταν ο Άρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Γκέκα στο 31’. Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε με συνεχή παρουσία του Πανδραμαϊκού στα αντίπαλα καρέ που είχε ως αποτέλεσμα αρχικά την ισοφάριση από τον Μπερούκα στο 66’ και εν συνεχεία την ανατροπή στο 88’ με κεφαλιά του Πατένταλη. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η παρουσία των βυσσινί σε εκείνο τον αγώνα ήταν η κορυφαία της σεζόν.

Αγωνίστηκαν οι: Κιουμουρτζής, Μοσχόπουλος (86’ Τζάρτζαλος), Κονταξής, Αϊβάζης, Φουστέρης (46’ Αχαλινόπουλος), Πατένταλης, Belmani, Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου (90’ Αναστασιάδης), Διαμαντίδης (86’ Γρηγοριάδης), Μπερούκας.

Μετά το σπουδαίο διπλό ακολούθησε η διακοπή για το Πάσχα, και εν συνεχεία η άνευ αγώνα νίκη με 3-0 απέναντι στη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου. Η ήττα του Ορφέα Ξάνθης την ίδια μέρα σήμαινε πως ο Πανδραμαϊκός ήταν για πρώτη φορά στη σεζόν πρώτος στη βαθμολογία 6 αγωνιστικές πριν το τέλος. Δυστυχώς αυτή θα ήταν και η τελευταία φορά που θα άγγιζε την κορυφή, καθώς στην επόμενη αναμέτρηση με τον Αετό Ορφανού όλα πήγαν λάθος..

Το ντέρμπι με τον Αετό Ορφανού εξελίχθηκε σε εφιάλτη για τον Πανδραμαϊκό, όχι τόσο για το ευρύ σκορ (3-0) αλλά για τον τρόπο που ήρθε αυτό (2 πέναλτι και 2 αποβολές). Στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο οι Δραμινοί άργησαν να ξυπνήσουν καθώς έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0 μόλις στο 9’ λεπτό (7’ Elezi με πέναλτι και 9’ Παυλίδης) παρ όλα αυτά κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να γίνουν απειλητικοί μέχρι το 55’ όπου έχασαν τον Belmani με δεύτερη κίτρινη. Το αριθμητικό μειονέκτημα πλήγωσε τους φιλοξενούμενους, με τον Αετό να παίρνει και πάλι τα ηνία του αγώνα και στο 87’ να πετυχαίνει τρίτο τέρμα και πάλι με πέναλτι του Elezi, σε μια φάση όπου είδε την κόκκινη κάρτα και ο Μοσχόπουλος.

Οι 11 των Δραμινών: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς (46’ Αχαλινόπουλος), Κωνσταντάρας (27’ Διαμαντίδης), Κονταξής, Πατένταλης (77’ Φουστέρης), Belmani, Αϊβάζης, Αναστασιάδης (46’ Μοσχόπουλος), Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Μπερούκας.

Στις 16 Απριλίου για την 11η Αγωνιστική, ακολούθησε το Δραμινό ντέρμπι στο Δημοτικό στάδιο με αντίπαλο την Α.Ε. Αμπελοκήπων, σε έναν αγώνα που μάζεψε αρκετό κόσμο στις εξέδρες, πράγμα σπάνιο για την εποχή. Ο Πανδραμαϊκός ήταν ανώτερος και πήρε μια εύκολη νίκη με 2-0 χάρη στα τέρματα των Αχαλινόπουλου στο 8’ και Μουδούρογλου στο 52’, ενώ στιγματίστηκε από την πολύ κακή διαιτησία της Δραμινής διαιτητικής τριάδας των κ. Χορόζογλου, Κοτανίδου και Νικολαϊδου που ευτυχώς δεν επηρέασε εν τέλει το τελικό αποτέλεσμα.

Για τον Πανδραμαϊκό αγωνίστηκαν οι: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Αχαλινόπουλος, Πατένταλης, Αναστασιάδης, Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Διαμαντίδης, Μπερούκας, Γρηγοριάδης, Μπαντής, Μπαμπαλής, Ιορδανίδης, Φουστέρης.

Η αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Ορφέα Ξάνθης που ακολούθησε ήταν εκτός από ντέρμπι κορυφής, και ένα μεγάλο στοίχημα κατά πόσο ο Πανδραμαϊκός θα μπορέσει να κερδίσει και την διαφορά τερμάτων που απαιτούνταν ώστε να περάσει καθαρά πρώτος στη βαθμολογία. Παρά το αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι ο Ορφέας κατάφερε στο 69’ με τέρμα του πρώτου σκόρερ Μελισσόπουλου να ξεκλειδώσει την Δραμινή άμυνα και να βάλει πρόωρα τέλος στις ελπίδες του Πανδραμαϊκού για άνοδο στη Football League.

Έπαιξαν οι εξής παίκτες: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς (73’ Τζάρτζαλος), Κονταξής, Αϊβάζης, Αναστασιάδης (73’ Αχαλινόπουλος), Πατένταλης, Belmani (82’ Κωνσταντάρας), Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Διαμαντίδης, Μπερούκας (78’ Φουστέρης).

Μετά την ήττα από τον Ορφέα ακολούθησε μια φαινομενικά εύκολη εντός έδρας αναμέτρηση με την Ελπίδα Σαπών. Ο Πανδραμαϊκός αγωνίστηκε με αλλαγές στην εντεκάδα και βρέθηκε να είναι από νωρίς πίσω στο σκορ με 0-2 (2’ Topali, 13’ Μπόζης). Ένα επιθετικό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο έφερε μια γρήγορη ισοφάριση μέσα σε 4 λεπτά με τα γκολ των Μουδούρογλου στο 68΄και Μπερούκα στο 72’, και έδωσε ελπίδες για ανατροπή οι οποίες όμως χάθηκαν 3 λεπτά μετά με ένα αρκετά τυχερό γκολ του Robert που διαμόρφωσε το 2-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Η εντεκάδα του Πανδραμαϊκού: Κιουμουρτζής, Τζάρτζαλος, Κονταξής, Αϊβάζης, Κωνσταντάρας, Φουστέρης, Αχαλινόπουλος, Αναστασιάδης, Μουδούρογλου, Διαμαντίδης, Μπερούκας, Μοσχόπουλος, Κεχαγιάς, Θεοδωρίδης, Belmani.

Την τελευταία ημέρα του Μαΐου ο Πανδραμαϊκός αντιμετώπισε για την προτελευταία αγωνιστική τον Μ. Αλέξανδρο Ορφανίου εκτός έδρας. Με αρκετούς βασικούς στον πάγκο, ο Μπάμπης Καζεπίδης έδωσε χρόνο σε παίκτες με λιγοστό χρόνο συμμετοχής, οι οποίοι αν και στάθηκαν αξιοπρεπώς δεν απέφυγαν την ήττα η οποία ήρθε στο 70’ με γκολ του Παλληκαρά.

Αγωνίστηκαν οι: Κιουμουρτζής (53’ Σεπαρδάνης), Κεχαγιάς (75’ Ζηλιαχώβαλης), Μοσχόπουλος, Τζάρτζαλος, Κωνσταντάρας, Γρηγοριάδης, Αναστασιάδης, Θεοδωρίδης (53’ Ζήσης), Μουδούρογλου (53’ Μπερούκας), Φουστέρης (75’ Αϊβάζης), Μπαμπαλής.

Με το τρένο της ανόδου θα έχει φύγει για τα καλά και χωρίς ουσιαστικά βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Πανδραμαϊκός παρουσιάστηκε και πάλι με αλλαγές στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στις 6 Ιουνίου απέναντι στον Απόλλων Παραλιμνίου. Αυτή τη φορά ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με 0-2 μόλις στο 6ο λεπτό χάρη σε 2 τέρματα του Μπερούκα (5’ πέναλτι και 6’) αλλά δεν μπόρεσε να κλείσει με νίκη το πρωτάθλημα καθώς αρχικά ο Γκούμας στο 13΄με πέναλτι και ο Γεράκης στο 90’+4 έφεραν στα ίσα το ματς, ενώ στα δυσάρεστα είναι ο τραυματισμός του Δημήτρη Κονταξή στο ημίωρο. Αυτός ήταν ο δεύτερος αγώνας που ο Πανδραμαϊκός αναγκάστηκε να ασχοληθεί με την διαιτησία καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής του και νυν διαιτητής Λυμπερίδης ήταν επιεικώς ανεπαρκής να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του, με αποκορύφωμα την άρνηση του να υποδείξει καθαρό πέναλτι στο τέλος του αγώνα υπέρ της Δραμινής ομάδας. Έτσι το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με τον Πανδραμαϊκό στην 4η θέση, μία πάνω από πέρσι αλλά με πολύ μεγαλύτερες ουσιαστικές ελπίδες ανόδου στην πορεία της χρονιάς.

Την σεζόν έκλεισαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς (89’ Παπαδόπουλος), Κονταξής (λτρ. 39’ Μοσχόπουλος), Αϊβάζης, Κωνσταντάρας, Φουστέρης (46’ Γρηγοριάδης), Αχαλινόπουλος, Θεοδωρίδης (89’ Τζάρτζαλος), Μπαμπαλής (70’ Αναστασιάδης), Διαμαντίδης, Μπερούκας.

Περνώντας στην στατιστική απεικόνιση της σεζόν, πρώτοι σε συμμετοχές ήταν οι Κιουμουρτζής, Μπερούκας και Θεοδωρίδης με 14 συμμετοχές. Χωρίς συμμετοχή έκλεισαν τη σεζόν 4 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Χαραλαμπίδης, Αποστολίδης, Μπίλης και Λίπο. Πρώτος σκόρερ για ακόμα μια φορά βγήκε ο Μπερούκας με 8 τέρματα και από πίσω του ο Μουδούρογλου με 6.

Ακολουθούν αναλυτικοί πίνακες με τις συμμετοχές και τα γκολ των 30 ποδοσφαιριστών που δηλώθηκαν στο φετινό πρωτάθλημα:

Πάμε τώρα σε ότι αφορά την βαθμολογική κατάταξη του Πανδραμαϊκού στο Πρωτάθλημα. Δεδομένου ότι η Γ’ Εθνική είναι η 4η στη σειρά Εθνική κατηγορία δεν μπορεί να συγκριθεί με την παλαιότερη Γ’ Εθνική (νυν Football League). Επομένως η φετινή τελική κατάταξη της ομάδας είναι η καλύτερη που έχει τα τελευταία 16 χρόνια, ενώ από ίδρυσης του είναι η 9η καλύτερη σε 20 συμμετοχές στην 4η σε σειρά κατηγορία.

Κλείνοντας να αναφέρουμε και 2 ατομικά επιτεύγματα που έλαβαν χώρα στην φετινή σεζόν. Στην αναμέτρηση με την Α.Ε. Διδυμότειχου ο Iam Belmani συμπλήρωσε 90 συμμετοχές με τα βυσσινί συνεχίζοντας να πρωταγωνιστεί, ενώ στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Παραλίμνιο ήταν η σειρά του προπονητικού team της ομάδας να φτάσει τις 90 παρουσίες στον πάγκο.

Ευχόμαστε και στους 3 τους όπως και σε όλους τους παίκτες της ομάδας να είναι υγιείς και να συνεχίσουν να γράφουν τις δικές τους ιστορίες στα γήπεδα. Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Γιώργος Δάγλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *