ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΤΕΣΤ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ, 3-0 ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ

Σε εγρήγορση διατήρησε ο Μάκης Κατσαβάκης μεγάλο μέρος του ρόστερ της Δόξας Δράμας, στο νικηφόρο φιλικό με τον Θερμαϊκό στη Θέρμη με 3-0 (ομάδα Γ΄ Εθνικής, με καλές πορείες την τελευταία διετία).

Οι “Μαυραετοί” έδειξαν θετικό πρόσωπο, πετυχαίνοντας δυο γρήγορα γκολ, έχοντας δοκάρι και χαμένο πέναλτι και χωρίς να κινδυνέψουν ιδιαίτερα, παρά τα “βαριά πόδια” από την επίπονη προετοιμασία στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά και μόλις στο 1΄ άνοιξε το σκορ με τον Πάβλιτς, μετά από ασίστ του Ελέζι.

Στο 5΄ ο Βασίλης Παπαδόπουλος πέτυχε το 0-2, ενώ στο 10΄ ο ίδιος είχε σουτ στη συμβολή των δοκών από το ύψος του πέναλτι.

Στο 59΄ ο Βασίλης Παπαδόπουλος (μετά από νέα ασίστ του Ελέζι) διαμόρφωσε το τελικό 0-3, με “λόμπα” μέσα από την περιοχή και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 71΄ ο Καραγιάννης κέρδισε πέναλτι, σε χέρι αμυνόμενου, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον γκολκίπερ Παναγιωτίδη να αποκρούει.

Ευκαιρίες για τους “Μαυραετούς” έχασαν και οι Μουδούρογλου (22΄) και Παπαδόπουλος (55΄).

Η ομάδα των Βασίλη Μπούρκα και Τάσου Δούμα απείλησε το τελευταίο δεκάλεπτο, με δυο σουτ των Χαραλαμπίδη και Πασιαρδή, που πέρασαν άουτ.

Η αποστολή της Δόξας γύρισε στη Δράμα το βράδυ της Παρασκευής, ακολουθεί διήμερο ρεπό και οι παίκτες γυρνούν στο γήπεδο τη Δευτέρα, ενώ το επόμενο φιλικό θα δοθεί την Τετάρτη, στο Παραλίμνιο Σερρών με τον τοπικό Απόλλωνα. Διαιτητές: Φουστανάς, Παπαδόπουλος, Μήτσιος.

ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ: “ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ”

Ο τεχνικός της Δόξας, Μάκης Κατσαβάκης, ανέφερε μετά το φιλικό: “Ήταν μια δύσκολη πρόβα, λόγω συνθηκών, γιατί επιστρέφαμε από το βουνό. Υπήρξαν αλλαγές σε υψόμετρο και η θερμοκρασία ήταν πιο υψηλή. Ανταποκριθήκαμε σε σημεία που θέλαμε, όπως οι λίγοι κίνδυνοι για την εστία μας, είναι ένας από τους στόχους μας. Κάναμε φάσεις, δοκιμάσαμε αρκετά παιδιά και ήταν καλό τεστ. Μας στενοχωρεί ο τραυματισμός του Κροάτη Πάβλιτς, πιθανότατα δεν είναι σοβαρός, μάλλον είναι τράβηγμα”.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράντζα, Σιούτας, Δημητριάδης, Διαμαντίδης, Αναστασιάδης, Παχούμης, Πασιαρδής, Κράββαρης και ένας υπό δοκιμή. Έπαιξαν και οι Τσίντος, Χόνδρος, Μαρούδας, Χαραλαμπίδης, Κυριακίδης και πέντε δοκιμαζόμενοι.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Κολιοφούκας, Πετρίδης, Στ. Θεοδοσιάδης, Καλλίδης, Μουτζούρης, Παπαϊωάννου, Οικονομίδης, Ελέζι, Πάβλιτς (25΄ λ.τ. Αποστολίδης), Παπαδόπουλος, Μουδούρογλου. Έπαιξαν στο β΄ μέρος και οι Καραγιαννίδης, Μπαβέλης, Τάσιος, Γιαννούσης, Κυριακίδης, Καραγιάννης, Κοντογιαννόπουλος, Πάγκος, Ρούτσης και Ρεμπετσιώτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *