Νευροκόπι – Προσοτσάνη 1-2:Μεγάλο ντέρμπι με γκολ του Ρούσσου στην εκπνοή οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη

Σπουδαίο ματς όπως το περιμέναμε έγινε στο Νευροκόπι μεταξύ του τοπικού Ακρίτα και της Προσοτσάνης. Οι φιλοξενούμενοι με γκολ στην εκπνοή του Ρούσσου πήραν την μεγάλη νίκη με 1-2 και ουσιαστικά εξασφάλισαν πρόκριση τους στην επόμενη φάση του θεσμού. 

Αντίθετα ο Ακρίτας έμεινε εκτός κυπέλλου με την τρίτη διαδοχική ήττα.Το ματς είχε έντονες συγκινήσεις μέχρι το φινάλε.Ο Ακρίτας μπήκε καλύτερα στο πρώτο 15 λεπτό του ματς αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα η έμπειρη Προσοτσάνη από ένα στημένο βρήκε γκολ με τον εξαιρετικό για ένα ακόμη ματς κεντρικό αμυντικό της Χρήστο Αστερίου.Από εκεί και πέρα ισορροπημένα κύλησε το πρώτο μέρος με το 0-1 να παραμένει.

Στο β’ μέρος το Νευροκόπι κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 69′ και τα καλύτερα τα είχαμε στο φινάλε με τον Μπάτζιο στο 94′ να σημαδεύει το δοκάρι και στη κόντρα επίθεση η Προσοτσάνη με τον αρχηγό και μεγάλο ηγέτη της στο χώρο του κέντρου Δημήτρη Ρούσσο να βρίσκει το γκολ της νίκης.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 20′ εκτελεί φάουλ ο Ρούσσος κεφαλιά του Αστερίου και το 0-1.
Στο 69′ ωραία κάθετη πάσα του Σωτηρόπουλου και ο Τσακίρης με σουτ στη κλειστή γωνία θα κάνει το 1-1.
Στο 94′ προσπάθεια του Παναγιώτου σουτ του Αστερίου στα σώματα και ο Ρούσσος με νέο σουτ διαμορφώνει το 1-2.
Τα στοιχεία αγώνα 

Άριστη η διαιτησία του Νίκου Σιουμπάρα με βοηθούς Παστιάδη και την κυρία Νικολαιδου. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νευροκόπι(Στράτος Κονταξής):Αλεξίου, Τολμαιδης, Γαλόπουλος, Μαυρόπουλος Δημήτρης, Χατζηλαζαρίδης, Ζυρινίδης, Κεσόπουλος, Μπάτζιος, Μαυρόπουλος Ιούλιος, Τσακίρης, Κιοσέογλου.Στο β μέρος έπαιξαν και οι: Αμπατζίδης, Σωτηρόπουλος, Σέγγος Θανάσης, Σέγγος Κώστας και Μουζενίτοφ Γιάννης.
Προσοτσάνη(Φώτης Χατζηκυριάκου):Ματσιώρης, Καρακάσης, Παγώνης, Λίπο, Αστερίου, Περσιανλής, Ματζιάρης, Ρούσσος, Γουνατίδης, Τσακμακίδης, Τόπι.Στο β μέρος έπαιξαν και οι: Γεωργιάδης, Παναγιώτου, Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ.Δημ. Αδάκτυλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *