B1:Μεγάλο διπλό για Μικροχώρι στον Καλαμώνα με σούπερ Μπουμπέκη| Νίκες για Μαυρόβατο και Νεροφράκτη

Πρεμιέρα είχαμε εχθές στον πρώτο όμιλο της Β’ κατηγορίας, εκεί που πραγματικά μας στεναχωρεί αυτό που βλέπουμε, να υπάρχουν δηλαδή δύο όμιλοι των 8 ομάδων.

Στην 1η αγωνιστική σε 4 παιχνίδια είχαμε 13 τέρματα και σε γενικές γραμμές βελτιωμένο το επίπεδο σε σχέση με την περσινή χρονιά και σίγουρα θα δούμε αρκετά ωραία παιχνίδια.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Καλαμώνας φιλοξένησε το Μικροχώρι σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι είχαν σε κέφια τον Βασίλη Μπουμπέκη που πέτυχε 3 όμορφα τέρματα, καθώς πέρασε στο ημίχρονο στο παιχνίδι.

Στο 20’ το Μικροχώρι πήρε κεφάλι με αυτογκόλ, με την απάντηση του Καλαμώνα να είναι άμεση και να κάνει στο 22’ ο Σκαρτζούνης το 1-1, το οποίο ήταν και στο σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο κ. Αμβρικίδης πέρασε τον Μπουμπέκη ο οποίο κατάφερε και σημείωσε 3 τέρματα. Στο 47’ οι φιλοξενούμενοι έκανα το 1-2 με τον Μπουμπέκη, στο 55’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-3.

Στο 65’ από τα 35’ μέτρα ο Αλεξιάδης θα κάνει το 1-4 και στο 70’ ο Μπουμπέκης και πάλι θα κάνει το 1-5 με ένα σουτ τα 40 μέτρα αφήνοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα άγαλμα, το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Νεροφράκτη που κατάφερε και κέρδισε τα Αμπελάκια με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ νωρίς με την απάντηση της ομάδας του Τάσου Καμπατζάκη να είναι άμεση και στο 30’ ο Λεϊλόγλου θα κάνει το 1-1 και στο 42’ ο ίδιος παίκτης θα κάνει το 2-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στην Αδριανή η τοπική ομάδα φιλοξένησε το Προάστειο που μετά την συγχώνευση του με τον ΠΑΟΚ Δράμας συμμετέχει και πάλι στο τοπικό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο μέρος το Προάστειο ήταν μπροστά στο σκορ με την Αδριανή στην επανάληψη να ισοφαρίζει στα μέσα του ημιχρόνου με τον Μελά, που επέστρεψε μετά από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του ύστερα από 1 περίπου χρόνο, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Με το δεξί και ο Μαυρόβατος την νέα αγωνιστική περίοδο, που μετά από αρκετά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα κατάφερε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα με το εφηβικό τμήμα της Νέας Αμισού.

Στο 20’ ο Ηρακλής θα πάρει κεφάλι στο σκορ με αυτογκόλ και στο 33’ ο Αγγελίδης θα κάνει το 0-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα αυτή η νίκη για την ομάδα του κ. Ποιμενίδη ήταν αφιερωμένη στον Ραφαήλ Μακρή, λόγω των δύσκολων στιγμών που περνάει.

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα :

Καλαμώνας – Μικροχώρι 1-5

(22’Σκαρτζούνης / 20’ αυτογκόλ, 47’-55’-70’ Μουμπέκης, 65’ Αλεξιάδης)

Νεροφράκτης – Αμπελάκια 2-1

30’-42’ Λεϊλόγλου / 35’

Αδριανή – Προάστειο 1-1

(50’ Μελάς / 30?

Νέα Αμισός Β’ – Μαυρόβατος 0-2

(20’ αυτογκόλ, 33’ Αγγελίδης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *